Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Καμία αύξηση στα Δημοτικά Τέλη για το 2024 από το Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μια περίοδο κρίσης, οικονομικών και κοινωνικών δυσκολιών για κάθε σπιτικό, ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης παραμένει αρωγός στις προσπάθειες των πολιτών και στην επιθυμία τους για εξοικονόμηση πόρων.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή αναφέρει: “Αφουγκραζόμενη πλήρως, η Δημοτική Αρχή, τις πολύ δύσκολες συνθήκες που επικρατούν με την ακρίβεια, τις ανατιμήσεις, τις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής, λαμβάνει την απόφαση και εισηγείται στο δημοτικό συμβούλιο να μη γίνει καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη για το 2024, κρατώντας τα σταθερά στα ίδια επίπεδα με τις προηγούμενες χρονιές.

Η σκληρή δουλειά και ο σωστός προγραμματισμός  που εφαρμόσαμε στα 9 χρόνια της θητείας μας, έρχονται σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, να δείξουν την αποτελεσματικότητά της διοίκησης μας και να συνδράμουν  έμπρακτα στη μείωση της αγωνίας και στην προσπάθεια για μια καθημερινότητα με όσο το δυνατόν λιγότερες έννοιες.

Παρά τη μεγάλη αύξηση του ενεργειακού κόστους (ΔΕΗ, φυσικό αέριο, καύσιμα κά), στεκόμαστε στο πλευρό όλων των δημοτών του Ελληνικού και της Αργυρούπολης και τους εγγυόμαστε πως θα συνεχίσουμε με τον ίδιο αμείωτο ρυθμό τις υψηλού επιπέδου παροχές (καθαριότητα, ανακατασκευή πεζοδρομίων, ασφαλτοστρώσεις, συντηρήσεις κλπ) όπως τους έχουμε συνηθίσει!

Διατηρούμε σταθερά χαμηλά τα δημοτικά τέλη, σε μια κομβική περίοδο που όλα έχουν πάρει την ανιούσα, και παρά την εκτίναξη του λειτουργικού κόστους των υπηρεσιών καθαριότητας και οδοφωτισμού, λόγω της ενεργειακής κρίσης, τις αυξήσεις στα περιβαλλοντικά τέλη ταφής απορριμμάτων κ.α. δεσμευόμαστε ότι δε θα γίνει καμία μείωση στις παρεχόμενες υπηρεσίες από πλευράς Δήμου.

Η νοικοκυρεμένη διαχείριση των οικονομικών του Δήμου μας έφερε αποτελέσματα και μας δίνει τη δυνατότητα καλύπτοντας με ίδιους πόρους τα κόστη, να αφομοιώσουμε τις αυξήσεις προς όφελος των δημοτών μας!”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ