Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΠΑΟΔΑΠ για το 2020

0

Υπερψηφίσθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.), ο Προϋπολογισμός και η Στοχοθεσία του για το έτος 2020.

Θετικά ψήφισαν οι εκπρόσωποι των παρατάξεων «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας» (Βασίλης Ζορμπάς), «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής» (Γιάννης Σταθόπουλος), «Αλλάζουμε» (Γιάννης Μυλωνάκης) και «Αγία Παρασκευή, Μια Γενιά Μπροστά» (Αλέξανδρος Μουστόγιαννης).
Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου ανταλλάχτηκαν απόψεις και υποβλήθηκαν ενδιαφέρουσες προτάσεις από όλα τα μέλη της αντιπολίτευσης, τις οποίες σοβαρά έλαβε υπόψη η διοίκηση του Οργανισμού.
Να σημειωθεί, ότι η επιχορήγηση του Δήμου στον Π.Α.Ο.Δ.Α.Π., θα είναι αυξημένη κατά 10% το 2020, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Οι κύριοι στόχοι για το νέο έτος, είναι:
α. Η ανακαίνιση του Δημοτικού Ωδείου.
β. Η ανάπλαση των γηπέδων τένις στο Αθλητικό Κέντρο Νότου.
γ. Η δημιουργία Παιδικής Θεατρικής Σκηνής, για δωρεάν θεατρικές παραστάσεις σε μαθητές.
δ. Η δωρεάν παροχή πολιτιστικών δραστηριοτήτων (πέραν των αθλητικών) στους μαθητές της πόλη μας από τη νέα σχολική περίοδο.
ε. Η μελέτη αντικατάστασης του συστήματος θέρμανσης στο Αθλητικό Κέντρο Νότου, με εναλλακτικές πηγές για λόγους οικονομίας και προστασίας του περιβάλλοντος.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.