Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΠΑΟΔΑΠ για το 2020

Δημοσιεύθηκε

στις

Υπερψηφίσθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.), ο Προϋπολογισμός και η Στοχοθεσία του για το έτος 2020.

Θετικά ψήφισαν οι εκπρόσωποι των παρατάξεων «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας» (Βασίλης Ζορμπάς), «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής» (Γιάννης Σταθόπουλος), «Αλλάζουμε» (Γιάννης Μυλωνάκης) και «Αγία Παρασκευή, Μια Γενιά Μπροστά» (Αλέξανδρος Μουστόγιαννης).
Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου ανταλλάχτηκαν απόψεις και υποβλήθηκαν ενδιαφέρουσες προτάσεις από όλα τα μέλη της αντιπολίτευσης, τις οποίες σοβαρά έλαβε υπόψη η διοίκηση του Οργανισμού.
Να σημειωθεί, ότι η επιχορήγηση του Δήμου στον Π.Α.Ο.Δ.Α.Π., θα είναι αυξημένη κατά 10% το 2020, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Οι κύριοι στόχοι για το νέο έτος, είναι:
α. Η ανακαίνιση του Δημοτικού Ωδείου.
β. Η ανάπλαση των γηπέδων τένις στο Αθλητικό Κέντρο Νότου.
γ. Η δημιουργία Παιδικής Θεατρικής Σκηνής, για δωρεάν θεατρικές παραστάσεις σε μαθητές.
δ. Η δωρεάν παροχή πολιτιστικών δραστηριοτήτων (πέραν των αθλητικών) στους μαθητές της πόλη μας από τη νέα σχολική περίοδο.
ε. Η μελέτη αντικατάστασης του συστήματος θέρμανσης στο Αθλητικό Κέντρο Νότου, με εναλλακτικές πηγές για λόγους οικονομίας και προστασίας του περιβάλλοντος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ