Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Αιτήσεις για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις


Επιτακτική θεωρεί η Δημοτική Αρχή Λυκόβρυσης-Πεύκης την ανάγκη  λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου το οποίο έχει ως στόχο τη δωρεάν παροχή εκπαιδευτικής αρωγής σε μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οικογένειες των οποίων, λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα σχετικά έξοδα. Η παρεχόμενη εκπαιδευτική αρωγή προέρχεται αποκλειστικά και αφιλοκερδώς από εκπαιδευτικούς που έχουν δηλώσει συμμετοχή στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.
Τα μαθήματα που θα διδάσκονται από το Κοινωνικό Φροντιστήριο σύμφωνα με το υπάρχον εκπαιδευτικό προσωπικό είναι: Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Αρχαία, Λατινικά, Πληροφορική, Λογοτεχνία, Αγγλικά, Γαλλικά. Ειδικά για τα μαθήματα των ξένων γλωσσών δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίου, Λυκείου και φοιτητές οι οποίοι αποφοίτησαν από τα δημόσια σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης.
Το φροντιστήριο θα λειτουργεί από 6:00 μμ έως 9:00 μμ.ενώ δικαιούχοι είναι Οι μαθητές των δημοσίων σχολείων του Δήμου. Αιτήσεις μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται στα γραφεία του Νομικού Προσώπου ΚΟΙ.Π.Α.Π. Αγ. Βαρβάρας 25 (πρώην Δημαρχείο Λυκόβρυσης) στη Λυκόβρυση 1ος όροφος, καθημερινά κατά τις ώρες 10:00–13:00 έως και τις 21 Σεπτεμβρίου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ