Ελάτε στην παρέα μας

Γενικά άρθρα

Τι δείχνουν τα αποτελέσματα πρόσφατης τηλεφωνικής έρευνας. Υψηλή βαθμολογία για την δημοτική αρχή Βριλησσίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε τηλεφωνική έρευνα που πρόσφατα πραγματοποίησαν συνεργάτες μας για τις κοινωνικές τάσεις και το γενικότερο πολιτικό κλίμα στον Δήμο Βριλησσίων, καταγράφονται ιδιαίτερα ενδιαφέροντα μηνύματα. Οι πολίτες των Βριλησσίων σε γενικές γραμμές εκτιμούν θετικά το έργο της δημοτικής αρχής, αν και φαίνεται ότι μια σημαντική μερίδα θα ήθελε ακόμα περισσότερα, ενώ εμφανίζονται απογοητευμένοι και ασκούν έντονη κριτική στην κυβερνητική και τη συνεχιζόμενη μνημονιακή πολιτική υπερφορολόγησης και λιτότητας.
Σε ό,τι αφορά στην τοπική ζωή, θεωρούν ότι ζουν σε ένα προάστιο με ικανοποιητικές παροχές και διεξόδους, βαθμολογούν καλά τους τομείς καθημερινότητας του δημοτικού έργου και των πραγματοποιούμενων έργων υποδομών και κοινής ωφέλειας, καθώς και τους τομείς της οικονομικής και της κοινωνικής πολιτικής, του πολιτισμού και της παιδείας. Το δημοτικό τοπίο δεν έχει σημαντικές διαφοροποιήσεις από το σκηνικό που διαμορφώθηκε στις τελευταίες εκλογές, με τον κόσμο να αναζητά το καινούριο και το σύγχρονο σε πρόσωπα, πολιτικές προτάσεις και λόγο.
Παράλληλα, θετική με σχετικές μεταξύ τους διακυμάνσεις είναι και η αποτίμηση σε επίπεδο προσωπικής εκτίμησης και έργου των τοπικών αρχόντων που διοίκησαν κατά καιρούς στο παρελθόν την πόλη, αλλά και συνολικά των παρόντων ταγών ως άτομα και διάθεση προσφοράς στην πόλη.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ