Ελάτε στην παρέα μας

Γενικά άρθρα

Άρθρο από το Γιώργο Στέφα: Νέα Ιωνία “μόλις κλείσει η αγορά”, μια εικόνα που πρέπει να αλλάξει…χθες

Δημοσιεύθηκε

στις

“Η Νέα Ιωνία μόλις κλείσει η αγορά νεκρώνει”, Πρόκειται ασφαλώς για μια φράση που οι κάτοικοι της πόλης, λίγες ή περισσότερες φορές, έχουμε εκστομίσει. Και δυστυχώς πρόκειται για μία φράση που κρύβει μέσα της μια μεγάλη αλήθεια. Μια αλήθεια αδιαμφισβήτητη που πρέπει να αλλάξει.

Και ο σημαντικότερος λόγος που πρέπει να αλλάξει είναι γιατί η Νέα Ιωνία, λόγω αυτής της κατάστασης, χάνει τις νέες και τους νέους τους που αναζητούν στους όμορους Δήμους μέρη για να βρεθούν, να συζητήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις, να διασκεδάσουν. Κυρίως όμως να επικοινωνήσουν και να δεθούν εκτός από μεταξύ τους και με την πόλη τους.

Γενιές και γενιές από Iωνιώτισσες και Iωνιώτες ψάχνουν ένα σημείο “επαφής” στην πόλη τους. Ένα μέρος που θα τους κρατήσει σε αυτήν, ένα μέρος που θα μπορούν να βρεθούν με τους φίλους τους και τις παρέες του, όπως κάνουν όλοι οι κάτοικοι των άλλων Δήμων.

Την ανάγκη αυτή των συμπολιτών μας την επιβεβαιώνει και το ένα ακόμη γεγονός: Η επιτυχία των λίγων επιχειρηματικών προσπαθειών που έγιναν προς αυτή την κατεύθυνση. Τα ελάχιστα καταστήματα που απευθύνονται στους νέους και διαθέτουν φυσικά την ανάλογη ποιότητα, παρά την οικονομική κρίση που έχει επηρεάσει τη λαϊκή πόλη, είναι γεμάτα και δεν αρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες.

Αυτή την εικόνα μπορούμε να την αλλάξουμε, πάντα με σεβασμό στη φυσιογνωμία της πόλης αλλά και αντίστοιχο σεβασμό στις επιθυμίες των κατοίκων αυτής. Η αλλαγή αυτής της εικόνας μέσα από στοχευμένες ενέργειες της νέας δημοτικής αρχής, πέραν των άλλων, θα μπορέσει να δημιουργήσει και νέες θέσεις εργασίας κάτι που αποτελεί αδήριτη ανάγκη για πάρα πολλές οικογένειες συμπολιτών μας.

Η παράταξη μας “Δημιουργία & Αλληλεγγύη”, με τον επικεφαλής μας, Παναγιώτη Μανούρη, είμαστε αποφασισμένοι να “σπάσουμε αυγά” και να αλλάξουμε την πόλη σε όλα τα επίπεδα. Η Νέα Ιωνία και οι κάτοικοί της δεν αντέχουμε άλλο χαμένο χρόνο.

Γιώργος Στέφας

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

με την παράταξη
Δημιουργία Αλληλεγγύη

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ