Ελάτε στην παρέα μας

Γενικά άρθρα

Βρετανίδα… έκανε την τύχη της – Το ψεύτικο δαχτυλίδι των 7 ευρώ έκρυβε διαμάντι 2,3 καρατίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια γυναίκα από τη Βρετανία είχε την απίστευτη τύχη να βρει σε ένα φιλανθρωπικό παζάρι ένα πανάκριβο διαμαντένιο δαχτυλίδι, το οποίο αγόρασε σε εξευτελιστική τιμή, αφού τόσο η ίδια όσο και ο πωλητής νόμιζαν πως είναι ψεύτικο.

Όπως γράφει η Sun, η ανώνυμη 58χρονη χάζευε τα εμπορεύματα σε ένα υπαίθριο κοσμηματοπωλείο στο Μπρόμλεϊ, όταν πήρε το μάτι της ένα δαχτυλίδι που έμοιαζε «πολύ καλό για να είναι αληθινό», μέσα σε ένα «μπαούλο με πεταμένα κοσμήματα».

Στη συνέχεια, πλήρωσε περίπου 7 ευρώ για το δαχτυλίδι, που αποδείχτηκε τόσο καλό όσο και αληθινό, αφού είχε πάνω του ένα διαμάντι 2,3 καρατίων. Το κόσμημα αναμένεται τώρα να «βγει στο σφυρί» μέχρι και για 10.000 ευρώ, σε επερχόμενη δημοπρασία του οίκου Hansons Auctioneers στο Ντέρμπισαϊρ.

Η γυναίκα, που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της, είπε: «Περιεργαζόμουν ένα μενταγιόν από οπάλιο και αποφάσισα να πάρω το δαχτυλίδι μόνο την τελευταία στιγμή. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να είναι αληθινό».

Το πολύτιμο κόσμημα κατέληξε στον οίκο δημοπρασιών όταν η τυχερή γυναίκα το πήγε για μία δωρεάν εκτίμηση, όπου αποζημιώθηκε με το παραπάνω για την παρατηρητικότητά της. Σύμφωνα με τον οίκο Hansons, το δαχτυλίδι βγήκε δημοπρασία σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ