Ελάτε στην παρέα μας

Εργασία

ΑΣΕΠ: Βγαίνει η προκήρυξη 5Κ2022 για πάνω από 100 μόνιμες προσλήψεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Η προκήρυξη 5Κ/2022 του ΑΣΕΠ βρίσκεται στο εθνικό τυπογραφείο και προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 122 μόνιμων υπαλλήλων στο υπουργείο Πολιτισμού και αθλητισμού.

Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση η προκήρυξη 5Κ/2022 του ΑΣΕΠ για 122 μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Πιο συγκεκριμένα, το ΑΣΕΠ έστειλε χτες στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση την προκήρυξη 5Κ/2022 του ΑΣΕΠ και δημοσίευσε και τον πίνακα θέσεων της προκήρυξης.

Η προκήρυξη 5Κ/2022 αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 122 θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε Υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 5Κ/2022 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν είκοσι δύο (122) θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021. Οι θέσεις των κλάδων/ειδικοτήτων της ως άνω Προκήρυξης έχουν καταχωρηθεί στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο (Πίνακας Θέσεων).

Οι ειδικότητες

Οι ειδικότητες που ζητούνται στην νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ για μόνιμες προσλήψεις στο υπ. Πολιτισμού είναι οι εξής:

ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔ.ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ
ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔ. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ
ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔ. ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔ. ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔ. ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΙΔ. ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ