Κερατσινίου - Δραπετσώνας
Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας μειώνει τα δημοτικά τέλη για το 2022

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, έχοντας ως προτεραιότητα την κοινωνική στήριξη και ανακούφιση των δημοτών, προχωρά σε σημαντικές μειώσεις και πλήρη απαλλαγή στα δημοτικά ανταποδοτικά τέλη και για το έτος 2022.
Ειδικότερα, μετά από εισήγηση της Δημοτικής Αρχής το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε την περαιτέρω μείωση 10% σε όλες τις κατηγορίες δημοτικών τελών για το ερχόμενο έτος.
Παράλληλα, οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου απαλλάσσονται πλήρως από την καταβολή τελών. Συγκεκριμένα, απαλλάσσονται: Οι μακροχρόνια άνεργοι που έχουν συμπληρώσει 6 μήνες εγγραφής στον ΟΑΕΔ, άτομα με αναπηρία 67% και πάνω, μονογονεϊκές οικογένειες με ετήσιο εισόδημα 20.000€, τρίτεκνοι με ετήσιο εισόδημα έως 30.000€ και πολύτεκνοι με ετήσιο εισόδημα έως 35.000€.
Τέλος, συνεχίζεται η έκπτωση των δημοτικών τελών για τα καταστήματα η οποία έχει φτάσει στο 50% τα τελευταία 2 χρόνια.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις4 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας9 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός6 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων6 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν