Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Ολοκληρώθηκε ο οδοντιατρικός έλεγχος στους παιδικούς σταθμούς

Δημοσιεύθηκε

στις

Πάνω από 150 παιδιά, που φιλοξενούνται στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, πέρασαν από τον δωρεάν οδοντιατρικό έλεγχο που διοργάνωσαν, τις προηγούμενες ημέρες, τα Δημοτικά Ιατρεία της πόλης σε συνεργασία με εθελοντές οδοντίατρους. Στο πλαίσιο του ελέγχου, συντάχθηκε φάκελος με την κατάσταση των δοντιών κάθε παιδιού, ο οποίος παραδόθηκε στη συνέχεια στους γονείς.
«Σε συνεργασία με την διεύθυνση και τους εργαζόμενους των παιδικών σταθμών αλλά και με την βοήθεια των εθελοντών οδοντιάτρων, Κατερίνας Μάκκα και Βασίλη Φακιρίδη – χωρίς την συνδρομή των οποίων δεν θα μπορούσαμε να είχαμε πραγματοποιήσει τη δράση – ελέγξαμε τα δοντάκια των μικρών μας φίλων, παρέχοντας, παράλληλα, συμβουλές για την στοματική τους υγιεινή, σε μια προσπάθεια να τονίσουμε το πόσο σημαντική είναι η πρόληψη», σχολιάζει ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Γιώργος Οικονομίδης.
Να σημειωθεί ότι ο οδοντιατρικός έλεγχος για τα παιδιά της πόλης θα συνεχιστεί, με επόμενο σταθμό τα δημοτικά σχολεία του Ηρακλείου Αττικής.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ