Ελάτε στην παρέα μας

Υγεία

Κάρτα Αλληλεγγύης στον Πειραιά

Δημοσιεύθηκε

στις


Tη δημιουργία της Κάρτας Αλληλεγγύης για ευάλωτες οικονομικά ομάδες, ανακοίνωσαν ο Ιατρικός και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά. Η Κάρτα θα παρέχεται απολύτως δωρεάν σε όποιον πολίτη το επιθυμεί, με προκαθορισμένα οικονομικά κριτήρια προσαυξημένα για κάθε επιπλέον άτομο ανά οικογένεια. Συγκεκριμένα τα όρια διαμορφώθηκαν ως εξής:
Για 1 άτομο 12.000 ευρώ. Για 2 άτομα 19.000. Για 3 άτομα 25.000 και 5.000 για κάθε επιπλέον άτομο.
Όπως αναφέρθηκε στην κοινή συνέντευξη τύπου των δυο Συλλόγων στη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού (σ.σ. καλύπτεται από τη δράση) κα Λαμπρινή Μάνου, με το παραπάνω τιμολόγιο οι δικαιούχοι μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στις ιδιωτικές δομές Πρωτοβάθμιας Υγείας, σε τιμές απίστευτα χαμηλές, με αξιοπρέπεια και προπαντός την επιστημονική εγγύηση του Ιατρικού και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά.  Η Κάρτα θα παρέχει στους πολίτες πρόσβαση σε ένα μεγάλο δίκτυο ιατρών όλων των ειδικοτήτων, διαγνωστικών εργαστηρίων, καθώς και οδοντιατρείων, με χρέωση αποκλειστικά και μόνο τα προβλεπόμενα στο Κρατικό Τιμολόγιο.
Οι δικαιούχοι μπορούν να προμηθεύονται την Κάρτα από την 1η Δεκεμβρίου , από τα γραφεία του ΙΣΠ στον Πειραιά, Αγ. Κων/νου 5, 7ος όροφος, δίπλα στο Δημοτικό Θέατρο, τηλ. 210-4178775 & 4170652. Όλη η δομή θα είναι σε πλήρη λειτουργία στις 15 Δεκεμβρίου 2015.
Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται είναι η αστυνομική ταυτότητα, εκκαθαριστικό από την αρμόδια ΔΟΥ, ΑΜΚΑ (φωτοτυπίες).

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ