Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Μουσικό ταξίδι στο Μαρούσι (photos)

Δημοσιεύθηκε

στις


Τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκυ Θεοδωράκη, Γιάννη Παπαϊωάννου, Βασίλη Τσιτσάνη, Γιώργου Ζαμπέτα και άλλων σημαντικών Ελλήνων καλλιτεχνών απόλαυσε το κοινό στη συναυλία που έδωσε η ορχήστρα των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, με την ευγενική συμμετοχή της Μπέσσυς Αργυράκη και της Εβελίνας Νικολίζα, στο πλαίσιο  των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μάρτιος Τεχνών 2015».

Προλογίζοντας την εκδήλωση η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη μετέφερε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς  και την αγάπη του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν παρευρίσκετο  στην εκδήλωση και συνεχάρη την ορχήστρα των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου, καθώς και την διευθύντρια κα Φωτεινή Κοσκόρου- Παλαμίδη και τη μουσική σύμβουλο κα Ελένη Χοζού για το αξιέπαινο αποτέλεσμα που παράγεται στο Δημοτικό Ωδείο. 

Παράλληλα ευχαρίστησε θερμά για τη φιλική συμμετοχή της την Μπέσσυ Αργυράκη. Η αγαπημένη καλλιτέχνης ευχαρίστησε για την πρόσκληση  τον κ. Πατούλη σημειώνοντας ότι το Μαρούσι ξεχωρίζει για την ποιότητά του στον τομέα του πολιτισμού και έχει πολύ ψηλά τον πήχη στα πολιτιστικά  δρώμενα που λαμβάνουν χώρα όλο το χρόνο.
 Παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής κ. Νικόλαος Πέππας και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πέτρος Κόνιαρης, τοπικοί φορείς και πρόεδροι συλλόγων.     

Μελωδίες γνωστών Ελλήνων Μουσικοσυνθετών ερμήνευσαν η καθηγήτρια σύγχρονου τραγουδιού στο Δημοτικό Ωδείου Αγγελική Κουνάκη και ο καθηγητής κιθάρας  του Ωδείου  Άγγελος Χρονάς, με τη συνοδεία της ορχήστρας των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου, στην οποία συμμετείχαν οι: Βαγγέλης Ζωγράφος – κόντρα μπάσο, Βασίλης Κωστέας –ντράμς,  Παντελής Πασχαλίδης – τρομπέτα, Βασίλης Μαστοράκης- κιθάρα, Μαρίνος Γαλατσινός – κλαρινέτο, φλάουτο, Μιχάλης Σωτηράκης, Σταύρος Σακάτος- μπουζούκι, Ελένη Χοζού, Αθανάσιος Θάνος – πιάνο, Φωτεινή Κοσκόρου- ακορντεόν.

Την ενορχήστρωση είχε ο Βαγγέλης Ζωγράφος, τη μουσική επιμέλεια η Φωτεινή Κοσκόρου Παλαμίδη και την οργάνωση- επιμέλεια η Ελένη Χοζού.                   

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ