Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Η ποιήτρια Καίτη Καρβούνη-Γκατζή παρουσίασε το έργο της

Δημοσιεύθηκε

στις


Μια ιδιαίτερη εκδήλωση έλαβε χώρα στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς (ΠΠΙΕΔ).
Παρουσιάστηκε η πρώτη ποιητική συλλογή της φιλολόγου και ποιήτριας Καίτης Καρβούνη-Γκατζή “Η Έξοδος των 66” σε κλίμα συγκίνησης, καθώς την τίμησαν με την παρουσία τους οι περισσότεροι από τους συναδέλφους της από όλα αυτά τα χρόνια που δίδασκε στην  Nέα Φιλαδέλφεια, αλλά και αρκετοί μαθητές της, ανάμεσα στους οποίους ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος και Πρόεδρος του Π.Π.Ι.Ε.Δ. Άρης Βασιλόπουλος και η Δημοτική Σύμβουλος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος και Αντιπρόεδρος του Π.Π.Ι.Ε.Δ. Ευτυχία Παπαλουκά, των οποίων πρωτοβουλία ήταν η διοργάνωση της τιμητικής αυτής εκδήλωσης.
Την συλλογή ποιημάτων “Η Έξοδος των 66”, που ήρθε μετά από δεκαετίες συγγραφής κατά την διάρκεια των οποίων η ποιητική παραγωγή της Καίτης Καρβούνη-Γκατζή παρέμενε ερμητικά κλεισμένη στον πολύ στενό της κύκλο, παρουσίασαν η Αντιπρόεδρος του Π.Π.Ι.Ε.Δ., αρχαιολόγος Ευτυχία Παπαλουκά, η φιλόλογος Ευαγγελία Δημητριάδου-Νικολούτσου και η εικαστικός-ζωγράφος Όλγα Μαντζουράνη-Ανδρικοπούλου. Στο τέλος της παρουσίασης στην ποιήτρια, καθηγήτριά του προσέφερε ενθύμιο ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ