Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας απέρριψε Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων

Δημοσιεύθηκε

στις

“Προσπάθεια νομιμοποίησης

αυθαίρετης κεραίας”

Αρνητική ήταν η γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας ως προς την έγκριση της έκθεσης περιβαλλοντικών όρων εγκαταστάσεως και λειτουργίας κεραίας κινητής τηλεφωνίας, επί του κτιριακού συγκροτήματος, στη διεύθυνση Ιωλκού 8 και Φιλικής Εταιρείας, (πρώην έδρα Οργανισμού ΑΘΗΝΑ 2004)».

To Σώμα μένει σταθερό στην πάγια θέση του, όπως αυτή έχει εκφραστεί με παλαιότερες αποφάσεις του,  για τη μη τοποθέτηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας και ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο σε όλη την Περιφέρεια του Δήμου. Ωστόσο, κρίνει στο κείμενο της Απόφασης πως η εν λόγω κεραία είναι “αυθαίρετη και επιχειρείται νομιμοποίηση της”.
Αυτή η διαπίστωση δικαιολογείται από την εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου στην οποία αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής: “ο ιστός και τα παραβολικά κάτοπτρα των ζεύξεων του σταθμού φαίνονται ήδη εγκατεστημένα, επί της γωνίας του κτηρίου προς τις οδούς Ιωλκού και Φιλικής Εταιρείας, υπήρχαν δε και προ τετραετίας τουλάχιστον, ως προκύπτει εκ φωτογραφίας ληφθείσης υπό της καθ’ υμάς Υπηρεσίας την 24.4 2008. Επομένως φαίνεται ότι επιχειρείται νομιμοποίηση αυθαιρέτως λειτουργούντος σταθμού. Σχετικό ερώτημα έχομε υποβάλει από 23.8.2012 προς την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ