Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Παρέμβαση του Κυριάκου Κουτρούλη στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ζητείται επειγόντως

καθαρισμός των φρεατίων

To ζήτημα του καθαρισμού των φρεατίων συλλογής ομβρίων υδάτων έθεσε, μεταξύ άλλων στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος Αντιπολίτευσης, κ. Κυριάκος Κουτρούλης, ο οποίος μετέφερε παράπονα δημοτών του Ηρακλείου Αττικής για ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας τους.  

Ο Σύμβουλος αναρωτήθηκε αν τα φρεάτια έχουν καθαριστεί από το Δήμο, καθώς σε πρόσφατη νεροποντή αρκετοί δρόμοι της πόλης μετατράπηκαν σε ποτάμια. Πρόκειται για ένα θέμα που έχει θίξει και το www.xtypos.gr με φωτορεπορταζ που δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος. Για αυτό το λόγο και ζητήσαμε απάντηση από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου (καθώς στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν δόθηκε απάντηση) με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, κ. Γιώργο Βλαντή, να μας ενημερώνει πως αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα μια εργολαβία καθαρισμού των φρεατίων. Πάντως, είναι σαφές πως πρέπει οι σχετικές διαδικασίες να τρέξουν άμεσα, καθώς είμαστε εν τω μέσω του φθινοπώρου και κανείς δεν ξέρει πόσο θα απολαμβάνουμε αυτόν τον γλυκό καιρό. 

• Κάτοικοι έβαλαν  λαμπτήρες σε δημοτικό φωτισμό;
Μια άλλη καταγγελία που έκανε  ο κ. Κουτρούλης αφορούσε στην έλλειψη αναλωσίμων στο Δήμο όπως λαμπτήρες και μάλιστα ανάφερε ως παράδειγμα το γεγονός πως κάτοικοι σε γειτονιά της περιοχής Άνω Ψαλίδι αναγκάστηκαν να βάλουν οι ίδιοι λαμπτήρες στους στύλους του δημοτικού φωτισμού.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ