Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Παράταση στην τελική παράδοση του έργου έδωσε ο Δήμος Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα αρχαία καθυστερούν 

τις εργασίες για το γκαράζ

Λίγους μήνες ακόμα, από την αρχική πρόβλεψη, θα καθυστερήσει επιπλέον η αποπεράτωση του πολυαναμενόμενου πάρκινγκ που ο Δήμος Κηφισιάς κατασκευάζει στην πλατεία Πλατάνου και προκειμένου να δώσει λύση στο πρόβλημα στάθμευσης που παρουσιάζει το εμπορικό κέντρο της πόλης. 

Και αυτό γιατί στις εκσκαφές για την δημιουργία του κτίσματος βρέθηκαν αρχαία, με αποτέλεσμα κάθε εργασία να παγώσει προκειμένου η Αρχαιολογική Υπηρεσία να κάνει πλέον τις δικές της ανασκαφές. Έτσι, το Δημοτικό Συμβούλιο της Κηφισιάς, θέλοντας και μη, είναι υποχρεωμένο να δώσει παράταση για την τελική παράδοση του έργου, κάτι το οποίο έπραξε σε πρόσφατη συνεδρίασή του. 

• Από Δεκέμβρη πάλι το έργο
Ενημερώνοντας το σώμα ο Αντιδήμαρχος, κ. Γιώργος Παπαδόπουλος τόνισε πως οι διαδικασία ανασκαφής των αρχαίων θα είναι σύντομη: «Οι ανασκαφές της αρχαιολογικής υπηρεσίας θα έχουν ολοκληρωθεί μέσα σε διάστημα ενός μηνός, και ευελπιστούμε ότι από 1η Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουμε κανονικά τις εργασίες κατασκευής του πάρκινγκ». Εντούτοις, η γκρίνια από τους Δημοτικούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης και τον εμπορικό κόσμο δεν απεφεύχθη αφού αρκετοί είναι αυτοί που διαπιστώνουν καθυστερήσεις στο έργο, με διαφορετικές δικαιολογίες κάθε φορά. Η κα Συνοδινού από την ελάσσονα θύμισε ότι είναι η δεύτερη φορά που δίνεται παράταση στην κατασκευή του έργου, το οποίο έμποροι και κάτοικοι περιμένουν πως και πως στην Κηφισιά.  

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ