Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Αγορά οικοπέδου στα Μελίσσια

“Η Διοίκηση του Δήμου Πεντέλης, πιστή στις δεσμεύσεις της και με σωστή διαχείριση των οικονομικών, προχώρησε  στις διαδικασίες για την αγορά γης, σε μια περίοδο που παρατηρείται εκποίηση των περιουσιών για επιβίωση” όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

Σύμφωνα με την υπ΄αριθμ: 2/82316/0094/17-1-2011 εγκεκριμένη Υπουργική  Απόφαση  για εκποίηση  ακινήτου ιδιοκτησίας του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις για  την αγορά του Οικοδομικού Τετραγώνου 114 στα Μελίσσια, οδοί  Υψηλάντου  και  Ανδρούτσου (μπροστά από το Κολυμβητήριο).
Το  συγκεκριμένο οικόπεδο είναι  εκτάσεως 1640,77 τ.μ., η αξία του αποτιμάται σε   1.320.000 ευρώ  και για την αγορά του δόθηκε ως προκαταβολή, το χρηματικό ποσόν των  494,854,06 ευρώ που εισπράχθηκε (από 1-1-2011 έως και σήμερα) από την από την επιβολή του ανταποδοτικού τέλους του 0,50 (πράσινο ταμείο) στους δημότες της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων.
“Η τελική απόφαση για την αγορά του παραπάνω οικοπέδου έχει προγραμματιστεί να ληφθεί στο αμέσως προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο.
Σημειωτέον ότι,  την 1-1-2011 η νέα Διοίκηση του Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης, για το συγκεκριμένο σκοπό στο ταμείο βρήκε  μηδενικό υπόλοιπο. Όλοι μαζί μπορούμε!” καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ