Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Εξέταση των ενστάσεων για το δημοτικό γκαράζ

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.30 το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας στο Δημοτικό Κατάστημα, (Αγ. Γεωργίου 40) με είκοσι θέματα στην ημερήσια διάταξη. Εξ αυτών ξεχωρίζει η εξέταση των ενστάσεων για τη δημιουργία δημοτικού γκαράζ στο οικόπεδο των σεισμοπαθών στον ΗΣΑΠ Περισσού (Ο.Τ. 445) όπου υπάρχουν αντιδράσεις από κατοίκους, το Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας αλλά και το ΚΚΕ (το οικόπεδο είναι δίπλα στο Σπίτι του Λαού). Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:

1. Ανακοινώσεις κ. Δημάρχου.
2. Ερωτήσεις Δημοτικών Συμβούλων.
3. Αιτήσεις Δημοτών για κοπές δένδρων.
4. Εξέταση από τον Δήμο Ν. Ιωνίας, της πρότασης του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου & Προστασίας Περιβάλλοντος Αθήνα για την «Τροποποίηση του Γ.Π.Σ. του Δήμου Αθηναίων στο ΒΙΟ.ΠΑ Προμπονά με χαρακτηρισμό «ΒΙΟ.ΠΑ προς εξυγίανση».
5. Εξέταση ενστάσεων κατά της αρ. πρ. 171/2011 πράξης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την: «Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου σε τμήμα ΟΤ 445 της περιοχής του δήμου Ν. Ιωνίας, για τον χαρακτηρισμό του σε χώρο στάθμευσης και συντήρησης οχημάτων του Δήμου και γηπέδου αποθήκευσης».
6. Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου και εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου στο νομικό πρόσωπο με την επωνυμία «Κέντρο σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.)».
7. Αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία «Σχολική επιτροπή Σχολικών Μονάδων Α/θμιας Εκπαίδευσης».
8. Σύσταση Επιτροπής Σχεδίου Πόλεως.
9. Συμμετοχή αιρετών γυναικών στα σεμινάρια επιμόρφωσης και ενδυνάμωσης αιρετών γυναικών.
10. Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Νέας Ιωνίας και Πηνελόπειου Ιδρύματος.
11. Ίδρυση Κοινωνικού παντοπωλείου στη Νέα Ιωνία.
12. Εισήγηση για την εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος με τίτλο «Κατ΄ οίκον φροντίδα» μελών των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Νέας Ιωνίας.
13. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί κατατεθείσης επιστολής της Παράταξης Ανεξάρτητου Κινήματος σχετικά με τη Δημοτική Συγκοινωνία.
14. Επιχορήγηση στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου «Κέντρο Σπουδής & Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού» ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.
15. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης γνώμης η μη για την 48/2011 πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του «Οργανισμού Πολιτισμού , Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Νέας Ιωνίας (Ο.Π.Α.Ν)», που αφορά στην «1η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του  οικ. Έτους 2011».
16. Αποδοχή ποσού 114.010,64€ γ΄ δόσης επιχορήγησης Υπουργείου Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, για κάλυψη λειτουργικών δαπανών στις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και κατανομή ποσού 113.839,62€ γ΄ δόσης (114.010,64€ μειωμένου κατά 1,5 τοις χιλίοις για δικαιώματα Τ.Π.Δ.), στις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.
17. Καθορισμός αριθμού και ειδικοτήτων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την Υπηρεσία της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου.
18. Διάθεση πιστώσεων για εκδηλώσεις του Δήμου.
19. Επιστροφή χρημάτων από παράβολο διαμονής αλλοδαπών.
20. Επιστροφή χρημάτων από συμμετοχή κατασκηνωτή.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ