Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανεξαρτητοποιείται η Δέσποινα Θωμαΐδου από την παράταξη «Νέα Ιωνία-Νέα Άποψη»

«Εκλέγομαι Δημοτική Σύμβουλος από τον Οκτώβριο του 2002. Στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις μάλιστα οι πολίτες της Νέας Ιωνίας με τίμησαν εκλέγοντας με συνεχώς πρώτη σε σταυρούς Δημοτική Σύμβουλο, τόσο του ψηφοδελτίου που συμμετείχα όσο και του συνόλου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η τιμή αυτή μου επιβάλλει το χρέος να πορεύομαι με συνέπεια κατά κύριο λόγο απέναντι στο λαό της Νέας Ιωνίας που με στηρίζει. Επί οκτώ χρόνια με Δήμαρχο το Γιάννη Χαραλάμπους συμμετείχα σε μια συλλογική προσπάθεια και υπηρέτησα το Νέο Ιωνιώτικο λαό και τη Δημοτική Παράταξη της οποίας ήμουν μέλος με γνώμονα πάντα αυτή τη συνέπεια, μακριά από διαδικασίες διαδρομών και μηχανισμούς.
Η ήττα του ψηφοδελτίου και η μετά από δέκα μήνες παραίτηση του Γιάννη Χαραλάμπους, δημιούργησαν νέα δεδομένα.
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην παράταξη που μας ανέδειξε, προσπάθησα  με όλες τις δυνάμεις για το μεταβατικό αυτό στάδιο μέχρι τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές και προς εξασφάλιση της ενότητας της βάσης και της Δημοτικής μας Ομάδας να επιλεγεί ως επικεφαλής, Δημοτικός Σύμβουλος που θα εξασφάλιζε τα εχέγγυα αυτά. Δυστυχώς δεν εισακούστηκα διότι κάποιοι επέλεξαν το δρόμο που είχαν προαποφασίσει, προσπαθώντας να δημιουργήσουν τετελεσμένα, όπως και το κατάφεραν με τη συγκυριακή τους πλειοψηφία.
Πιστή στις αρχές μου και σεβόμενη την μέχρι τώρα πορεία μου και τους πολίτες που με τίμησαν και με τιμούν, δεν μπορώ να συμμετάσχω πλέον σε τέτοιες μεθοδεύσεις που αποδεικνύουν ότι κάποιοι αποφασίζουν για το λαό, ερήμην του λαού.
 Με τα δεδομένα αυτά είμαι υποχρεωμένη πλέον να δηλώσω ότι στο εξής θα υπηρετώ το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου από τη θέση της ανεξάρτητης Δημοτικής Συμβούλου.
Δηλώνω ότι θα είμαι παρούσα σε κάθε γειτονιά της πόλης μας αλλά και στις διαδικασίες για τις εκλογές του 2014.

Με εκτίμηση
 
Δέσποινα Θωμαΐδου
Δημοτική Σύμβουλος»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ