Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου στις κινητοποιήσεις εργαζομένων στους ΟΤΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

“Η κυβέρνηση είναι σε νευρική κρίση”

Στις κινητοποιήσεις και στην πορεία προς τη Βουλή των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στο χώρο της υγείας, συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, και Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Γιώργος Πατούλης, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης υπογράμμισε: «Η κυβέρνηση είναι σε νευρική κρίση μετά τις άστοχες ενέργειες εφαρμογής του μνημονίου, χωρίς καμία συναίνεση και διάλογο με τους αρμόδιους φορείς. Θα αντισταθούμε με αγώνα και δράση στα μεσαιωνικά διαγγέλματα των Υπουργών και στις αντιδημοκρατικές επιλογές.  Εμείς θα είμαστε με το λαό και τους εργαζόμενους για να δημιουργήσουμε ένα ευρύτατο κύμα αντίστασης για μια καλύτερη Ελλάδα και για να επανέλθει η κοινή λογική στη πολιτική ζωή του τόπου μας.
Το Εθνικό Σύστημα Υγείας καταρρέει με τις επιλογές Λοβέρδου. Οι ασθενείς πολίτες υποφέρουν, η αξιοπρέπεια του Έλληνα γιατρού έχει γίνει «κλοτσοσκούφι» στους ανευθυνουπεύθυνους συντελεστές της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης.             
Επίσης η Τοπική Αυτοδιοίκηση στα διαγγέλματα Ραγκούση και στην Τροϊκανή επιλογή θα αντιδράσει με πάλη. Ας μείνουν οι αρμόδιοι κλεισμένοι στα γυάλινα γραφεία τους και ας αφήσουν εμάς με τους πολίτες, κατεβαίνοντας στους δρόμους να φτιάξουμε την Ελλάδα που οραματιζόμαστε ».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ