Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο Παναγιώτης Φωτογιαννόπουλος

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο Παναγιώτης Φωτογιαννόπουλος.

Ο κ. Φωτογιαννόπουλος εργάζεται ως χειρουργός οδοντίατρος με αποκλειστική άσκηση περιοδοντολογίας. Συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος τόνισε: «Ο οδοντίατρος Παναγιώτης Φωτογιαννόπουλος ανήκει στους νέους συμπολίτες με δυναμισμό και θέληση προσφοράς. Η «Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών» τον υποδέχεται με χαρά ως λαμπρό επιστήμονα με κοινωνικό και πνευματικό έργο ως ορθόδοξο κατηχητή. Κατ’ επανάληψη έχει προσφέρει αφιλοκερδώς τις ιατρικές υπηρεσίες του σε κοινωνικές δομές και ευάλωτους συνανθρώπους μας. Μαζί με όλα αυτά, η αγάπη και φροντίδα του στο περιβάλλον μας δίνουν πολύτιμες δυνάμεις για τη συνέχιση του έργου μας».

Ο κ.Φωτογιαννόπουλος επεσήμανε: «Ανήκω στην ομάδα των νέων δημοτών που ενώ μεγάλωσα σε άλλο Δήμο αγαπώ την Κηφισιά, τη Νέα Ερυθραία και την Εκάλη από την πρώτη στιγμή που μετακόμισα στο όμορφο προάστιο μας. Γνώρισα τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο έναν άνθρωπο με βαθιά και ανυπόκριτη πίστη στον Τριαδικό Θεό, πολιτικό ακέραιου ήθους, χωρίς πισωγυρίσματα, χωρίς κομματική εξάρτηση και φυσικά χωρίς την οφειλόμενη κομματική υπακοή. Το όραμα του και η προσήλωση στο στόχο, στον κοινό μας στόχο, που είναι ο Δήμος μας με ωθούν να συνταχθώ μαζί του. Με χαρά αποδέχθηκα το τιμητικό του κάλεσμα έχοντας βαθειά ριζωμένη την πεποίθηση ότι ο Δήμος δεν είναι μόνο ο Δήμαρχος , αλλά και οι Δημότες, ότι ο Δήμος είναι υπεύθυνος και οι Δημότες συνυπεύθυνοι. Φίλε  Γιώργο σε ευχαριστώ».

Ο χειρουργός οδοντίατρος-περιοδοντολόγος Παναγιώτης Φωτογιαννόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος οδοντιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του τμήματος οδοντοτεχνικής ΤΕΙ Αθηνών. Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στην ανοσολογία και στα ρευματικά νοσήματα καθώς και μεταπτυχιακές σπουδές θεολογίας σε θέματα εκκλησιαστικής κατάρτισης και ορθόδοξης κατηχητικής. Διαθέτει το δικό του ιατρείο ενώ συνεργάζεται με την τράπεζα οστικών μοσχευμάτων ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ.

Έχει αναπτύξει στο παρελθόν, πλούσια κοινωνική και εθελοντική δράση ως :

–         Κλινικός οδοντίατρος στο κέντρο προστασίας ανηλίκων “Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΗΝ” του υπουργείου Δικαιοσύνης, και στην Ι.Μ. Περιστερίου προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του επί μακρόν

–         Κλινικός οδοντίατρος στον πανελλήνιο κοινωνικό συνεταιρισμό ευπαθών ομάδων” Η ΕΔΡΑ”.

Περιβαλλοντικές δράσεις :

  • με ίδια έξοδα, κόπο και φροντίδα, έχει φυτέψει μέχρι στιγμής 30 κωνοφόρα δέντρα στο Δήμο σε πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές.
  • Υπεύθυνος ορθοδόξου κατήχησης σε κατηχητικά σχολεία στη Θεσσαλονίκη ως φοιτητής και αργότερα στο Περιστέρι και στην Κηφισιά.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ