Ελάτε στην παρέα μας

Πεντέλης

Συστάσεις από Στεργίου για τους Αθλητικούς Χώρους

Δημοσιεύθηκε

στις


Την περασμένη Τρίτη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πεντέλης η μηνιαία συνάντηση του Δημάρχου κ. Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη με τους εκπροσώπους των  Αθλητικών  Συλλόγων του Δήμου Πεντέλης. Κύριο θέμα της συνάντησης αποτέλεσε η παραχώρηση αύλειων και αθλητικών χώρων που ανήκουν σε σχολικές μονάδες σε αθλητικούς συλλόγους.
Ο Δήμαρχος τόνισε μεταξύ άλλων, ότι  πρέπει οι σύλλογοι να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στη διαχείριση των χώρων αυτών, να μεριμνούν για την καθαριότητα, την ευταξία και την ασφάλειά τους, να αποκαθιστούν τυχόν φθορές ώστε και το πνεύμα του αθλητισμού να προάγεται στην πόλη μας και να μην δημιουργούνται προβλήματα στη λειτουργικότητα των σχολικών μονάδων.
Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι των συλλόγων εξέφρασαν απόψεις προτάσεις και προβληματισμούς  σε θέματα  συνεργασίας,  διάθεσης και συντηρήσεων των αθλητικών χώρων. Ο Δήμαρχος, εξέφρασε την επιθυμία να καθιερωθεί η συνάντηση με τους Αθλητικούς Συλλόγους  την 1η Τρίτη κάθε μήνα ώστε να συζητούνται τα προβλήματα και να δίνονται λύσεις.
Στο πλαίσιο αυτό η επόμενη συνάντηση ορίστηκε για  την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ