Ελάτε στην παρέα μας

Περιφέρεια Αττικής

Συνεδριάζει τη Μ. Τετάρτη το ΠΕΣΥ Αττικής (ημερήσια διάταξη)

Δημοσιεύθηκε

στις

Tο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του, Χρ. Θεοδωρόπουλου, πρόκειται να συνεδριάσει τη M. Τετάρτη, 28-4-2021 και ώρα 15:30. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, μέσω της υπηρεσίας e: Presence.gov.gr.

Οι αποφάσεις της συγκεκριμένης συνεδρίασης θα αναρτηθούν σταδιακά στον εξής σύνδεσμο: http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=39227:11i-synedriasi-p-s-2021&catid=123&Itemid=98

Επίσης, οι αποφάσεις όλων των προηγούμενων συνεδριάσεων αναρτώνται σταδιακά στον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=category&id=123&Itemid=98

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Ενημέρωση – συζήτηση για την ενίσχυση από την Περιφέρεια Αττικής, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2014-2020», μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεωνπου επλήγησαν από την πανδημία COVID-19.
  2. Έγκριση παροχής εξουσιοδοτήσεων για την ένταξη της Περιφέρειας Αττικής στην Ειδική Διαδικτυακή Εφαρμογή της Τράπεζας της Ελλάδος μέσω «Δια Portal».

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας)

  1. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για το πρόγραμμα δράσεων προβολής και προώθησης προϊόντων του αγροδιατροφικού τομέα της Περιφέρειας Αττικής για το Β’ Εξάμηνο του 2021.

(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Στ. Βοϊδονικόλας)

  1. Έγκριση σκοπιμότητας για την κάλυψη δαπάνης για τη συμμετοχή των τέκνων του προσωπικού της Περιφέρειας Αττικής σε παιδικές κατασκηνώσεις για το έτος 2021.

(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Μ. Βιδάλη)

  1. Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) για τη σημειακή Τροποποίηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ) στα ΟΤ 90 και 90α της Δ.Ε. Ελληνικού του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

(Συνεισηγητές η Αντιπεριφερειάρχης κ. Δ. Νάνου και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Α. Κατσιγιάννης)

  1. Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης ΠεριβαλλοντικώνΕπιπτώσεωντουΣχεδίουγιατονχαρακτηρισμόκαιτηνοριοθέτησηΠεριοχώνΟργανωμένηςΑνάπτυξηςΥδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ.) στηνπεριοχήτωv Διαπορίωv Nήσωv ΣαρωvικούΚόλπου, Σαλαμίvοςκαι της ευρύτερηςΠεριοχήςαρμοδιότηταςΠεριφερειακήςΕvότηταςΝήσωv, ΠεριφέρειαςΑττικής, μεΦορέατηv «ΦορέαςΔιαχείρισηςΠεριοχήςΟργαvωμέvηςΑvάπτυξηςΥδατοκαλλιεργειώv Διαπορίωv Nήσωv ΣαρωvικούΚόλπου, ΣαλαμίvοςκαιτηςΕυρύτερηςΠεριοχήςΙδιωτικήΚεφαλαιουχικήΕταιρεία»μεδιακριτικότίτλο«Π.Ο.Α.Υ. Διαπορίωv Nήσωv, ΣαλαμίvοςκαιΕυρύτερηςΠεριοχήςΙ.Κ.Ε.».

(Συνεισηγητές η Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ν. Παπαδάκης)

  1. Γνωμοδότηση επί της ΜελέτηςΠεριβαλλοντικώνΕπιπτώσεων (ΜΠΕ)γιατηνεγκατάστασημικροκυματικώνκεραιών (MICROWAVE LINKS) σευφιστάμενεςεγκαταστάσειςτηςεταιρείας FORTHNET MEDIA S.A. μεσκοπότηναναβάθμιση – εκσυγχρονισμότουςστηνθέσηΌρνεοτουόρουςΠΑΡΝΗΘΑτουΔήμουΑχαρνών της ΠεριφερειακήςενότηταςΑνατολικήςΑττικής της Περιφέρειας Αττικής.

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ν. Παπαδάκης)

  1. Γνωμοδότηση επί της ΜελέτηςΠεριβαλλοντικώνΕπιπτώσεων (ΜΠΕ)υφιστάμενου Σταθμού κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας VODAFONE πoυ βρίσκεται σε εκτός σχεδίου περιοχή, στη θέση ‘Στρατή’, της Δ.Κ. Μαραθώνος, του Δήμου Μαραθώνος, της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, της Περιφέρειας Αττικής (κωδικός και ονομασία: 1000826 – ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ).

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ν. Παπαδάκης)

  1. Γνωμοδότηση επί της ΜελέτηςΠεριβαλλοντικώνΕπιπτώσεων (ΜΠΕ)γιατηνεγκατάστασημικροκυματικώνκεραιών (MICROWAVE LINKS) σευφιστάμενεςεγκαταστάσειςτηςεταιρείας FORTHNET MEDIA S.A. μεσκοπότηναναβάθμιση – εκσυγχρονισμότουςστην θέση «Εύζωνας» του όρους ΥΜΗΤΤΟΣ του ∆ήµου Καισαριανής της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τοµέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής.

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ν. Παπαδάκης)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ