Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Στο Δήμο Φυλής ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης και Βουλευτή της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής Γιώργο Κώτσηρα, υποδέχθηκε, το πρωί της Τρίτης 29 Μαρτίου 2022, στο Δημαρχείο Φυλής, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Ο Δήμαρχος Φυλής ενημέρωσε τον Υφυπουργό για τα ζητήματα του Δήμου Φυλής και ιδίως για τα αναπτυξιακά σχέδια που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο Υφυπουργός τόνισε τη μεγάλη σημασία της υλοποίησης αυτών των σχεδίων τόσο για το Δήμο Φυλής, όσο και για τη Δυτική Αττική. Επεσήμανε ότι βρίσκεται στο πλευρό του Δήμου Φυλής, ο οποίος εργάζεται, στο πλαίσιο της γενικότερης αναπτυξιακής προσπάθειας στη Δυτ. Αττική, που έχει την προσωπική στήριξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. «Χάρη στη στήριξη αυτή, η Κυβέρνηση έχει λύσει χρονίζοντα θέματα της Δυτικής Αττικής», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς ευχαρίστησε τον Γιώργο Κώτσηρα για την επίσκεψή του για το έμπρακτο ενδιαφέρον του για το Δήμο Φυλής. «Είμαστε σε ανοιχτή γραμμή με τον Υφυπουργό, αλλά και με όλους τους Βουλευτές, για τον κοινό μας στόχο, που δεν είναι άλλος από τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των συνδημοτών μας» τόνισε, χαρακτηριστικά, ο Δήμαρχος Φυλής.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ