Ελάτε στην παρέα μας

Ελληνικού - Αργυρούπολης

Ο πρώτος δημόσιος απολογισμός του Γιάννη Κωνσταντάτου

Δημοσιεύθηκε

στις


Τον απολογισμό του έργου της για το πρώτο έτος διοίκησης διενεργεί η Δημοτική Αρχή Ελληνικού-Αργυρούπολης του κ. Γιάννη Κωνσταντάτου. Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και ώρα 18:30, στο πολιτιστικό κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης” (Λ. Κύπρου 68).
“Με την ολοκλήρωση του 1ου χρόνου, θεωρούμε επιβεβλημένη την επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το έργο που επιτελέσαμε, να μοιραστούμε μαζί σας σκέψεις και απόψεις και παράλληλα να σας παρουσιάσουμε τον προγραμματισμό των δράσεων μας για την επόμενη περίοδο” υπογραμμίζει η διοίκηση.

Δήμαρχος: Μια πόλη, μια οικογένεια
Ο Δημαρχος κ. Γιάννης Κωνσταντάτος στέλνει το ακόλουθο μήνυμα στους συνδημότες του:
“Αγαπητοί Συνδημότες
Συμπληρώσαμε 12 μήνες στην διοίκηση του δήμου μας. Πόσο γρήγορα κυλάει ο χρόνος από την μέρα που μας δώσατε καθαρή εντολή να Αναγεννήσουμε την πόλη μας!
Τότε, δεσμευτήκαμε πως, αν δεν βρούμε την Άνοιξη, θα τη φτιάξουμε, έτσι ώστε, το Ελληνικό – Αργυρούπολη να γίνουν ξανά μια πόλη ανθρώπινη, φιλική, λειτουργική και σύγχρονη για τους κατοίκους μας.
Μία πόλη παραμελημένη για χρόνια, “διψούσε” να δει ξανά έργα που θα τη βγάλουν από τη μιζέρια.
Δίχως να χάσουμε λεπτό, σηκώσαμε τα μανίκια και δουλεύουμε σκληρά, ώστε να κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας. Δίχως γκρίνιες και μεμψιμοιρίες για την πιο σκληρή και δύσκολη οικονομική χρονιά που βίωσε ποτέ ο δήμος, φροντίσαμε να κάνουμε έργο για εσάς, να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας, να της δώσουμε χρώμα, ζωή και φως. Να είναι ξανά ασφαλής για τα παιδιά μας και καθαρή για τους πολίτες.
Αν αφιερώσετε λίγα λεπτά να ξεφυλλίσετε το έντυπο με τον ετήσιο απολογισμό μας, θα διαπιστώσετε ότι όσα υποστηρίζω δεν είναι λόγια, αλλά έργα και παρεμβάσεις, που άλλαξαν την πόλη μας. Είναι μόνο η αρχή γιατί έτσι θα συνεχίσουμε τα επόμενα χρόνια, δημιουργικά, με έργα.
Εμείς δεν ασκούμε αντιπολίτευση στην εκάστοτε κυβέρνηση θυσιάζοντας το συμφέρον του δήμου, αλλά εργαζόμαστε με όλους και δεκδικούμε απ’ όλους, για να εξασφαλίσουμε πόρους για το καλό της πόλης μας. Επίσης αξιοποιούμε τον ιδιωτικό τομέα εξασφαλίζοντας χορηγίες δεκάδων χιλιάδων ευρώ, επειδή δεν έχουμε αγκυλώσεις, ούτε βλέπουμε παντού εχθρούς.
Μέρα με την μέρα νοικοκυρεύουμε τον δήμο μας.
Αγωνιζόμαστε να κάνουμε το Ελληνικό – Αργυρούπολη μια σύγχρονη πόλη. Είστε το στήριγμά μας, θέλουμε την συμβουλή και την ενίσχυσή σας.
Δεσμεύτηκα ότι θα κάνω έργο, ότι θα νοικοκυρέψω την πόλη και θα ενώσω όλους τους Ελληνικιώτες και τους Αργυρουπολίτες. Μια πόλη, μια οικογένεια. Αυτό γίνεται πράξη μέρα με τη μέρα.
Ο ετήσιος απολογισμός μου είναι η απόδειξη γι’ αυτό και αποτελεί εγγύηση για το έργο που ακολουθεί.
Για την πόλη που αγαπάμε!”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ