Ελάτε στην παρέα μας

Πεντέλης

Έντονο πρόβλημα στάθμευσης στα Μελίσσια

Δημοσιεύθηκε

στις


Με ερώτησή τους, προς τη Δημοτική Αρχή Πεντέλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης «Συμπολιτεία» κ.κ. Δήμητρα Κεχαγιά και Δημήτρης Σταυρόπουλος, θέτουν εκ νέου το ζήτημα στάθμευσης  στη διασταύρωση των οδών Σωκράτους και Παν. Τσαλδάρη στα Μελίσσια.
Το τελευταίο διάστημα στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει έντονο πρόβλημα, λόγω των δεκάδων σταθμευμένων αυτοκινήτων, τόσο κατά τη διάρκειά της ημέρας, όσο – κυρίως – κατά τις νυχτερινές ώρες. Και όπως παρατηρούν οι δύο Σύμβουλοι, η κατάσταση αυτή δημιουργεί συνθήκες ταλαιπωρίας των κατοίκων της περιοχής, αλλά και αυξάνει τους κινδύνους ατυχημάτων, αφού τα αυτοκίνητα καταλαμβάνουν το οδόστρωμα σε όλο το μήκος και πλάτος της διασταύρωσης.
Η Συμπολιτεία θυμίζει πως ανάλογο ερώτημα είχε καταθέσει και ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Καλλιανιώτης, από το 2011, χωρίς να υπάρξει καμία μέριμνα από τη Δημοτική Αρχή. Για αυτό και ερωτάται ξανά η δημοτική αρχή, πως σκοπεύει να αντιμετωπίσει το θέμα και αν στα σχέδιά της είναι η δημιουργία χώρου στάθμευσης στην περιοχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ