Ελάτε στην παρέα μας

Πεντέλης

Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση στα Μελίσσια

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσίων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πεντέλης με θέμα : Έκπτωση θεσμών – κατάλυση κοινωνικού κράτους – δημοκρατική εκτροπή: Η επόμενη μέρα – Δικαιοσύνη παντού» με ομιλητές τους Παύλο Πολάκη και Χρήστο Σπίρτζη και συντονίστρια την Κατερίνα Ακριβοπούλου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι βουλευτές του Βόρειου Τομέα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κ. Ζαχαριάδης, Γ. Κατρούγκαλος, Μ. Ξενογιαννακοπούλου, η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής και μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ρ. Δούρου, το μέλος της Π.Γ. Μ. Δούση, τα μέλη της Κ.Ε. του κόμματος Ε. Αυλωνίτου, Χ. Κισκήρα, Π. Κορμάς, Γ. Μπαλάφας, Α. Νεφελούδης, Δ. Χατζησωκράτης, ο περιφερειακός σύμβουλος Σ. Κοροβέσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Η. Βιλλιώτης, Ν. Τόλιος και Α. Φειδοπιάστης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πεντέλη Πόλη Πρότυπο» Κ. Βαρλαμίτης, καθώς και πλήθος κόσμου.

 

Τόσο ο Παύλος Πολάκης όσο και Χρήστος Σπίρτζης αναφέρθηκαν διεξοδικά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία.Οι ομιλητές παρουσίασαν συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, που απαντούν στα προβλήματα της καθημερινότητας.
Έγινε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους ακούστηκαν κι απαντήθηκαν ερωτήματα που μας απασχολούν όλους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ