Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Ανοιχτή συζήτηση με την Υπουργό Νίκη Κεραμέως και τον Παναγιώτη Ιωάννου διεξήχθη στη Λυκόβρυση

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Συζήτηση με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως”, που συνδιοργάνωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Παναγιώτης Ιωάννου σε καφέ στη Λυκόβρυση.

Η Υπουργός Παιδείας στην ομιλία της αναφέρθηκε σε κρίσιμα θέματα που αφορούν στην παιδεία όπως, στην ανάγκη το εκπαιδευτικό σύστημα να δώσει ιδιαίτερη έμφαση όχι μόνο στην παροχή γνώσεων, αλλά και στην καλλιέργεια δεξιοτήτων, στην ρομποτική στα σχολεία, στα προγράμματα επιμόρφωσης και αξιολόγησης των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων και στην αύξηση του προϋπολογισμού για την εκπαίδευση.

 

 

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Ιερείς π. Αναστάσιος Λάμπρου από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Λυκοβρυσης, ο π. Γεώργιος Σταθόπουλος από τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Πεύκης, οι κ.κ Δημήτρης Κιρμικίρογλου, Διευθυντής Υπουργείου Εξωτερικών σε θέματα Δημοσίων Σχέσεων και Τομεάρχης Δημοσίας Διοίκησης στη Ν.Δ, Σπύρος Αβραμάκος Πρόεδρος ΔΕΕΠ Ν.Δ., Δήμητρα Σκοπελίτη, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Μεταμόρφωσης, Φώτης Καρύδας, υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ., Φωτεινή Βρύνα, υποψήφια Βουλευτής Ν.Δ., αρκετοί επιχειρηματίες όπως ο Νίκος Βασιλείου, εκπρόσωποι ιδιωτικών σχολείων της Λυκόβρυσης και της Πεύκης όπως το St. Catherine ‘ s British School, εκπρόσωποι Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων όλων των βαθμίδων της περιοχής, όπως το 1ο Νηπιαγωγείο Λυκόβρυσης, το Γυμνάσιο Λυκόβρυσης κ α , εκπρόσωποι οργανώσεων Ν.Δ., επιχειρηματίες, και αρκετός κόσμος (πάνω από 150 άτομα) από τη Λυκόβρυση, Πεύκη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ