Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Κοπή Πίτας & Απολογισμός Έργου από τον Δήμαρχο Αιγάλεω

Δημοσιεύθηκε

στις

Γεμάτο ήταν το Πνευματικό Κέντρο Γ. Ρίτσος, όπου σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Δημοτικής Παράταξης «Αιγάλεω-Νέα Εποχή» του Δημάρχου Χρήστου Καρδαρά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του Δημάρχου και τον απολογισμό του έργου της Δημοτικής αρχής για την τριετία 2011-20014. Ο Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, τόνισε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Διοίκηση του Δήμου στην άσκηση του έργου της λόγω των άσχημων οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών για τη χώρα.
Τόνισε ότι, παρόλα αυτά, το έργο που έγινε ήταν σημαντικό, καθώς επετεύχθη οικονομική εξυγίανση, μείωση του χρέους του Δήμου και αύξηση της αξιοπιστίας του. Ταυτόχρονα, επισήμανε ότι δόθηκε προτεραιότητα στην Κοινωνική Πολιτική με τη δημιουργία νέων δομών ενίσχυσης των κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτων συμπολιτών μας. Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν τα Τεχνικά Έργα που επιτελούνται στο Δήμο, 45 στον αριθμό σε διάφορα στάδια εξέλιξη, με κύρια τα Όμβρια του Ελαιώνα, τη Βιοκλιματική Ανάπλαση της Λ.Θηβών και των οδών Προύσσης και Αγ.Βαρβάρας. Τονίστηκε και η καθημερινή μάχη που δίνεται για ένα Καθαρό Αιγάλεω αλλά και η νέα ώθηση που έχει δοθεί  στους τομείς Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού. 
Στη συνέχεια μια ευχάριστη νότα δόθηκε από τα νεαρά μέλη του Συλλόγου Κρητών Αιγάλεω «Η Κρητική Αναγέννηση» τα οποία ξεσήκωσαν τον κόσμο με τα χορευτικά τους, καθώς επίσης και από τη χορωδία του 3ου ΚΑΠΗ Αιγάλεω που ταξίδεψε μουσικά τους παραβρισκόμενους σε όμορφες εποχές.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας κ.Κ.Παπαντωνίου, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ.Κ.Καράμπελας και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο Δήμαρχος Ιλίου κ.Ν.Ζενέτος, ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ κ.Α.Μποζίκας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγάλεω κ.Γ.Λάμπρου, Δημοτικοί Σύμβουλοι από τις περισσότερες Δημοτικές Παρατάξεις, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αιγάλεω Μπροστά»,   Πρόεδροι και Μέλη Συλλόγων του Δήμου.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ