Ελάτε στην παρέα μας

Πεντέλης

Η Ρένα Δούρου στο Δήμο Πεντέλης

Δημοσιεύθηκε

στις


Η Περιφερειάρχης Αττικής κ. Δούρου  Ρένα επισκέφτηκε πρόσφατα τον Δήμο Πεντέλης μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη και περιηγήθηκαν μαζί και με τις συναρμόδιες υπηρεσίες τους προτεινόμενους χώρους ανάπτυξης και εξέλιξης μεγάλων έργων. Ειδικότερα αναγνώρισαν τον προτεινόμενο χώρο του Πράσινου Σημείου, το προτεινόμενο για ανακατασκευή Γήπεδο ποδοσφαίρου της Δ.Κ. Ν. Πεντέλης, τους Πυλώνες της οδού Περικλέους της Δ.Κ. Ν. Πεντέλης και  το κατεστραμμένο γεφύρι στο Βαλανάρη της Δ. Κ. Πεντέλης.
Ο Δήμαρχος έκανε επί τόπου τις προτάσεις του και ζήτησε από την Περιφερειάρχη την προώθηση της χρηματοδότησης των έργων.
Αντηλλάγησαν απόψεις και η όλη συζήτηση διεξήχθη σε αμοιβαίο πνεύμα κατανόησης και συνεργασίας.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την Περιφερειάρχη και εξήρε την θέση της να αποφασίζει μετά από εμπεριστατωμένη αυτοψία και επί τόπου συζήτηση την προώθηση των επενδυτικών επεμβάσεων.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ