Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Διαμαρτυρία Μαγιάκη στον Πρόεδρο για τη συμπεριφορά του Δημάρχου

Δημοσιεύθηκε

στις


Θέμα κατάχρησης κατά την εφαρμογή του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, κ. Γιώργο Πατούλη θέτουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης «Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι» με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επαμεινώνδα Γαρδέλη.
 Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Λευτέρης μαγιάκης υποστηρίζουν πως ο κ. Δήμαρχος «κάνει κατάχρηση του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου ο οποίος, εντελώς αντιδημοκρατικά κατά την άποψη μας, του δίνει το δικαίωμα της παρέμβασης σε οποιοδήποτε σημείο της διαδικασίας των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου και μάλιστα χωρίς χρονικό περιορισμό». Επίσης σημειώνουν πως το περιεχόμενο των παρεμβάσεων του είναι «ορισμένες φορές άκρως προσβλητικό, υποτιμητικό, προκλητικό απέναντι σε πρόσωπα που εκπροσωπούν θεσμούς κυβερνητικούς, κρατικούς, αυτοδιοικητικούς ακόμα και συναδέλφους υποδηλώνοντας μια άκρως αλαζονική συμπεριφορά».
Οι Σύμβουλοι της παράταξης καλούν τον κ. Γραδέλη να λάβει μέτρα προς πάσα κατεύθυνση «ώστε να αποφεύγονται προσωπικοί χαρακτηρισμοί, απαξιωτικές και αλαζονικές συμπεριφορές και να προάγεται η ισοτιμία και ο αλληλοσεβασμός των απόψεων έστω και αν αυτές είναι διαμετρικά αντίθετες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ