Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Εκλογές στην Κηφισιά: Οι νέοι συνεργάτες του Γ. Θωμάκου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη συνεργασία τους με τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο επικύρωσαν οι Κύρος Ασφής και Θεοχάρης Αποστόλου. 

Ο κ. Ασφής δραστηριοποιείται με δική του εταιρεία στο χώρο του Digital Marketing με εξειδίκευση στον τουριστικό κλάδο. Συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε: «Με χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία για το Μέλλον του Δήμου Κηφισιάς- Νέας Ερυθραίας- Εκάλης με τον Κύρο Ασφή, ιδιοκτήτη εταιρείας στο Digital Marketing, γνωστό συμπολίτη με μεγάλη αγάπη για τον τόπο και σύγχρονες απόψεις. Στο ήδη διαμορφωμένο γύρω μας, περιβάλλον Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης οι εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρίες του θα βοηθήσουν ιδιαίτερα τον Δήμο μας. Ετοιμαζόμαστε να απορροφήσουμε πολύ μεγάλη χρηματοδότηση προγραμμάτων και προϊόντων ψηφιακού μετασχηματισμού. Μαζί, θα τα καταφέρουμε καλύτερα. Οι εμπειρίες του στον Τουρισμό θα συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάδειξη της ομορφιάς του Δήμου μας».

Ο κ. Κύρος Ασφής επεσήμανε: «Η αγάπη μου για τον Δήμο Κηφισιάς και η θέληση μου να προσφέρω στην πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας με ώθησαν να ασχοληθώ με τα κοινά. Στην αρχή ως μέλος της Μένανδρος ΑΕ. και αργότερα στη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου. Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με το Συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» του Γιώργου Θωμάκου προκειμένου με τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου να βοηθήσω στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την προβολή του Δήμου μας. Ήδη ο Δήμος Κηφισιάς υλοποιεί πρωτοποριακά και καινοτόμα προγράμματα και πιστεύω πως μπορούμε να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα».

Ο κ. Κύρος Ασφής είναι πατέρας 2 παιδιών. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στο University of La Verne και είναι κάτοχος mini MBA του ΑΙΤ. Ασχολείται επαγγελματικά στο χώρο του digital από το 1996 και έχει διατελέσει για σειρά ετών στέλεχος του Antenna Group of Companies και της Hellas Online. Το 2015 δημιούργησε τη δική του εταιρεία παροχής digital marketing υπηρεσιών με εξειδίκευση στον ξενοδοχειακό και τουριστικό κλάδο, η οποία έχει βραβευτεί επί 4 συναπτά έτη στα Greek Tourism Awards. Συνεργάζεται με το ΙΕΚ DELTA 360 ως εισηγητής σεμιναρίων, ενώ αρθρογραφεί και πραγματοποιεί ομιλίες με τεχνολογικό και τουριστικό ενδιαφέρον.

 

 

Ο κ. Αποστόλου είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και θα συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε: «Με μεγάλη ικανοποίηση υποδεχόμαστε στον Συνδυασμό μας τον Δικηγόρο, Πρόεδρο του «ΚΗΦΙΣΣΟΥ» Θεοχάρη Αποστόλου άριστο και ακέραιο επαγγελματία, Αγωνιστή των προβλημάτων της συνοικίας και όλου του Δήμου. Νέος και συνετός με συγκροτημένη άποψη για τον τόπο μας θα συμβάλλει πολύ στην προώθηση όλων των θεμάτων. Έχουμε δώσει μαζί αγώνες για την αποτροπή των παράλογων διοδίων στον Δήμο μας και δεν θα ησυχάσουμε εάν δεν πετύχουμε την κατάργηση της σχετικής σύμβασης του Κράτους. Μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΚΗΦΙΣΣΟΥ» ο Πρόεδρος συνεργάζεται και συμμετέχει στον σχεδιασμό των διαδοχικών έργων σε Αδάμες και Γράμμο Φοίνικα».  

Ο  κ. Θεοχάρης Αποστόλου δήλωσε: «Η αγάπη μου για τον Δήμο μας με ώθησε να ασχοληθώ με τα κοινά από τη θέση του Προέδρου του Εκπολιτιστικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου Αδαμών «Ο ΚΗΦΙΣΣΟΣ». Σήμερα επιλέγω να ενταχθώ στην ικανή ομάδα «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» για έναν Δήμο Σύγχρονο με Καινοτομίες και Πολλά Έργα. Θεωρώ υποχρέωση και καθήκον μου ως προς το κοινωνικό σύνολο, την οικογένεια μου και το παιδί μου να μην παραμείνω αμέτοχος στη δημοκρατική διαδικασία των Δημοτικών Εκλογών και να προσφέρω στο τόπο μου μέσω του έμπειρου Συνδυασμού με επικεφαλής τον άξιο Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο».

Ο κ. Θεοχάρης Αποστόλου είναι κάτοικος Κηφισιάς και μεγαλωμένος στις Αδάμες, τόπο διαμονής του μέχρι και σήμερα.  Υιός του Ευαγγέλου Αποστόλου – συνταξιούχου εκπαιδευτικού, διατελέσαντα Λυκειάρχη του Αναξαγορείου Λυκείου Ν. Ερυθραίας και της Χρυσούλας Τσιώτα, γέννημα θρέμμα Κηφισιώτισσας, της οποίας ο πατέρας διατηρούσε εμπορικό κατάστημα επί της οδού Κασσαβέτη. Παντρεμένος με την Ευφροσύνη Γκρανιά του Γερασίμου, Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω, και νέος πατέρας μιας κόρης ηλικίας 18 μηνών. Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού – Εξωραϊστικού  Συλλόγου Αδαμών «Ο ΚΗΦΙΣΣΟΣ». Αριστούχος απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, ασκεί μαχόμενη δικηγορία, με εξειδίκευση το εργατικό και το ποινικό δίκαιο. Μέλος της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων. Τακτικό μέλος της Επιτροπής Διαφάνειας του Δήμου Κηφισιάς. Μιλά 3 ξένες γλώσσες: αγγλικά, ιταλικά και γαλλικά.”

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ