Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ο κύβος ερρίφθη: Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο κύβος ερρίφθη: Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, είναι πλέον θέμα ημερών η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννη Χατζηθεοδοσίου για την Περιφέρεια Αττικής.

Ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου κάνει καθημερινά πολλά ραντεβού με αρκετά Αυτοδιοικητικά στελέχη και με επιχειρηματίες όλων των βαθμίδων οι οποίοι ασχολούνται με τα κοινά προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του που προφανώς αλλάζει τα δεδομένα στον εκλογικό χάρτη της Περιφέρειας Αττικής.

Όσον αφορά στην κομματική στήριξη όλα είναι ανοιχτά ακόμα και δεν θα πρέπει να αποκλείεται η στήριξη τόσο της Κουμουνδούρου (ΣΥΡΙΖΑ) όσο και της Χαριλάου Τρικούπη (ΠΑΣΟΚ).

Ο Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου έχει αυτοδιοικητική πείρα, καθώς το 1990 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Βαρβάρας, θέση στην οποία επανεκλέχθηκε το 1994, ενώ από το 1993 έως το 1996 διετέλεσε Πρόεδρος του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής (πρώην Λοιμωδών).

To 2018 εκλέχθηκε ως Αντιπρόεδρος στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, ενώ από τον Αύγουστο του 2021 έως και τον Φεβρουάριο του 2022 διατήρησε την θέση του Προέδρου.

Η θεσμική του πορεία στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών ξεκίνησε το 2001 όπου εκλέχθηκε για πρώτη φορά μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ την περίοδο 2012-2014 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας ΕΕΑ και Πρόεδρος της Ερμής Αστική Εταιρεία ΕΕΑ. Έχει εκλεγεί Πρόεδρος του ΕΕΑ από το 2014, θέση που μέχρι και σήμερα διατηρεί.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ