Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Δεν …Μετέχουν στην αξιοποίηση του Ελληνικού

Δημοσιεύθηκε

στις


Η δημοτική κίνηση Αγίου Δημητρίου «Μετέχω», μετά τις εξελίξεις για το Ελληνικό, εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή της στις ενέργειες της Κυβέρνησης και της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ, για την αξιοποίηση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.
Στην ανακοίνωση της παράταξης σημειώνεται, μεταξύ άλλων: «Η δημιουργία του Μητροπολιτικού Πάρκου Ελληνικού είναι  αναγκαία προϋπόθεση της παραγωγικής ανασυγκρότησης της Αττικής με κοινωνικά και οικολογικά χαρακτηριστικά.
Ο αγώνας για την προάσπιση της δημόσιας περιουσίας, που σώθηκε τα τελευταία μνημονιακά χρόνια χάρις στα κινήματα των πολιτών και των τοπικών παραγωγικών και δημόσιων φορέων, θα συνεχιστεί και συμμετέχουμε ενεργά. Γνωρίζουμε ότι τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα νέο ισχυρότερο ταμείο υφαρπαγής της δημόσιας περιουσίας, η δημιουργία του οποίου παραβιάζει την εθνική και λαική κυριαρχία.
Οι κάτοικοι των Νοτίων Προαστίων με τη συμπαράσταση και συμμετοχή των πολιτών όλου του λεκανοπεδίου της Αθήνας θα αποτρέψουν τα σχέδια αυτά και θα συνεχίσουν τον αγώνα για τη δημιουργία Μητροπολιτικού πάρκου υψηλού πρασίνου στο σύνολο του χώρου, ελεύθερο για χρήση από τους πολίτες, με διατήρηση και βελτίωση των χώρων και εγκαταστάσεων για άθληση, πολιτισμό, έρευνα – τεχνολογία, εκθέσεις, κοινωφελείς υπηρεσίες κ.λπ.»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ