Ελάτε στην παρέα μας

Ελεύθερο Βήμα

“Αντίπαλοί μας είναι τα προβλήματα των πολιτών της Αττικής”, του Κ. Ζώμπου

Δημοσιεύθηκε

στις

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ζώμπος, Οικονομολόγος M.Sc, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΕΑΓΜΕ και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Νίκο Χαρδαλιά στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών

 

Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ζητώ από τους συμπολίτες μου στην Περιφέρεια Αττικής να στηρίξουν τον συνδυασμό μας με επικεφαλής το Νίκο Χαρδαλιά.  Για να πάμε μπροστά. Και να με τιμήσουν με την ψήφο τους γιατί μπορώ και θέλω να είμαι στο πλευρό τους.

Από το 2007  τόσο στην αυτοδιοίκηση όσο και στην δημόσια διοίκηση παλεύω ενάντια στα μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας, πάντα μαζί σας. Με ειλικρίνεια, αξιοπρέπεια και δυναμισμό. Έχω συγκεκριμένες προτάσεις και θέλω να αγωνιστώ για το παρόν και το μέλλον με λύσεις. Για αξιοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη.

Αποτελεί μεγάλο στοίχημα για όλους μας να πείσουμε τους συμπολίτες μας ότι η Αττική θα αλλάξει προς το καλύτερο. Θα προσφέρει πραγματικές ευκαιρίες και δυνατότητες για μια καλύτερη ζωή στις νεότερες γενιές.

Έχουμε συγκροτημένο σχέδιο για να βελτιωθούμε. Με πολιτικές που στηρίζουν τους νέους. Για την δημιουργία ενός περιβάλλοντος στην Περιφέρεια μας με περισσότερες δουλειές. Σε απόλυτη συνεργασία με την Κυβέρνηση και το επιτελικό κράτος έχουμε εκπονήσει ένα πρόγραμμα για τα επόμενα χρόνια, το οποίο δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις της Αττικής. Με επενδύσεις και αναπτυξιακά προγράμματα. Από μια μεγάλη βεντάλια χρηματοδοτικών εργαλείων που παρουσιάζονται μπροστά μας και πρέπει να αδράξουμε την ευκαιρία.

Η παραγωγική, η κοινωνική, η ψηφιακή, η δίκαιη και η ισχυρή Αττική είναι η Περιφέρεια που όλοι οραματιζόμαστε και επιθυμούμε να ζήσουμε στο μέλλον. Η διπλή ευκαιρία για να προχωρήσουμε σταθερά και τολμηρά με προοπτική και προκοπή είναι μπροστά μας.

Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου πρέπει οι πολίτες της Αττικής να στείλουν ισχυρό μήνυμα για την επόμενη μέρα. Ζητάμε ισχυρή εντολή, καθαρή, μεγάλη νίκη, η οποία θα οδηγήσει στην δημιουργία μιας σταθερής και αποτελεσματικής διοίκησης στην Περιφέρεια Αττικής, η οποία θα κληθεί να πάρει γρήγορες και καίριες αποφάσεις, με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και με εγγύηση αξιοπιστίας υλοποίησης ενός μεταρρυθμίσεων σε όλες τις κοινωνικές εκφάνσεις. Στην υγεία, στο περιβάλλον, στην ενέργεια. Με ανθρώπινο πρόσημο, αλληλεγγύη και ενσυναίσθηση.

 

Το σχέδιο μας για την Αττική μπροστά εκτείνεται σε μια ευρεία γκάμα παρεμβάσεων. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη προσπάθεια πολυεπίπεδης ανασυγκρότησης του οικονομικού, κοινωνικού και πολιτιστικού ιστού του Αττικής μας.  Ένα σχέδιο που μας ενώνει όλους γύρω από ένα φιλόδοξο στόχο, δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες της κοινωνίας.

Θα δώσουμε από την πρώτη γραμμή την μάχη στο πλευρό των πολιτών. Θέλουμε να τους βοηθήσουμε στην σκληρή καθημερινότητα. Σίγουρα έχουμε πολλά να κάνουμε και πολλά που πρέπει να γίνουν. Ομως έχουμε την διάθεση και την παρακαταθήκη. Υπάρχουν σημαντικά ζητήματα που απαιτούν λύση. Για την αξιοποίηση δομών και την κατασκευή νέων υποδομών. Για να είμαστε αρωγοί και στην εθνική προσπάθεια για τον ψηφιακό μετασχηματισμό που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η οποία εκτείνεται στο σύνολο της επικράτειας και αφορά όλους τους πολίτες. Για τον λόγο αυτό και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στις «Έξυπνες πόλεις», οι οποίες θα δημιουργήσουν ψηφιακές υποδομές σε κάθε δήμο της Αττικής. Οι έξυπνες πόλεις άλλωστε αντικατοπτρίζουν την προοπτική για μια βιώσιμη οικονομία.

Γνωρίζω καλά εδώ και πολλά χρόνια, τον Νίκο Χαρδαλιά. Από την τοπική αυτοδιοίκηση και όχι μόνο. Ειλικρινα πιστεύω ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, την κατάλληλη στιγμή να πάει την Αττική Μπροστά. Εγω και οι συνυποψήφιοί μου έχουμε όλα τα εχέγγυα ώστε να γυρίσει σελίδα η Αττική… Και να πάμε μπροστά….

 

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ