Ελάτε στην παρέα μας

Περιβάλλον

Σύσκεψη συντονιστικού οργάνου πολιτικής προστασίας

Δημοσιεύθηκε

στις


Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Αγίας Παρασκευής σύγκλιση  και  σύσκεψη συντονιστικού τοπικού οργάνου με θέματα πολιτικής προστασίας.
Τα θέματα που συζητήθηκαν είχαν ως βασικό άξονα το συντονισμό των υπηρεσιών που εμπλέκονται στην προστασία και  διαφύλαξη πολιτών και περιβάλλοντος  σε περίπτωση πυρκαγιάς. Κατά τη διάρκειά της δόθηκε η ευκαιρία για γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και από κοινού προγραμματισμό ενεργειών σχετικά με τη σωστή λειτουργία και τη βέλτιστη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού καθώς και των μηχανικών μέσων πολιτικής προστασίας.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου ο Αντιδήμαρχος περιβάλλοντος-πολιτικής προστασίας και κοινωνικών δομών κ. Κωβαίος-Ντούσκος, ο Αντιδήμαρχος παιδείας και καθαριότητας κ. Κωνσταντακόπουλος και η Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος κα Δάβαρη.
Συμμετείχαν επίσης ο Διευθυντής Περιβάλλοντος και η Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου, ο Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Αγίας Παρασκευής, ο Διοικητής Τροχαίας Αγίας Παρασκευής, ο Διοικητής Ασφάλειας  Αγίας Παρασκευής, ο Διοικητής Υπουργείου Προστασίας Πολίτη, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες από τους εξής φορείς : ΣΠΑΥ,ΣΔΑΜ, 12Ο Πυροσβεστικό σώμα, ΕΚΕΦΕ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», Αμερικάνικο Κολλέγιο, Σωματείο ΣΕΠΠΒ/ΑΤΥ.
Η εξέλιξη του προγράμματος περιλαμβάνει και δεύτερη  φάση στην οποία προβλέπεται η διοργάνωση αντίστοιχης συνάντησης  με τοπικούς φορείς της πόλης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ