Ελάτε στην παρέα μας

Οικονομία

Απογραφή ανέργων και ΑμΕΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Με γνώμονα τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, ο Δήμος Πεντέλης για να συμβάλλει στην επίτευξη του στόχου αυτού, θεώρησε σκόπιμο, να προβεί στην απογραφή των ανέργων του Δήμου, ώστε να δημιουργήσει μια βάση δεδομένων, μέσα από την οποία μπορεί να ενημερώνει έγκαιρα αυτούς που έχουν ανάγκη εργασίας για τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και ευρύτερα, από προκήρυξη προγραμμάτων απασχόλησης και ζήτηση εργατικών χεριών.
Για το σκοπό αυτό απευθύνεται έκκληση στους κατοίκους του Δήμου που είναι άνεργοι είτε είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ είτε όχι, να συμπληρώσουν το έντυπο που ακολουθεί και να το καταθέσουν στα ΚΕΠ του Δήμου μας. Με τα έντυπα αυτά θα γίνει ταυτόχρονα και απογραφή των τυπικών και ουσιαστικών προσόντων που διαθέτουν οι άνεργοι, ώστε να είναι ευκολότερος ο εντοπισμός και η ενημέρωσή τους για τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η απογραφή αυτή περιλαμβάνει και τα άτομα με ειδικές ανάγκες που έχουν ικανότητα εργασίας.
Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν από τους αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου: κα Αγγελική Νταγαδάκη, τηλ. 2132050071 και κ. Γεώργιο Λιαγκάκη, τηλ. 2132050072, εργάσιμες ώρες.Απογραφή ανέργων και ΑμΕΑ

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ