Ελάτε στην παρέα μας

Κόσμος

Ινδία: Κρατούσε κλεισμένη γυναίκα στην τουαλέτα για 1,5 χρόνο – Προσοχή σκληρές εικόνες [Βίντεο]

Δημοσιεύθηκε

στις

Εικόνες φρίκης καταφτάνουν από την Ινδία, με μια γυναίκα που πέρασε 1,5 χρόνο κλεισμένη σε τουαλέτα μικρότερη από 1 τετραγωνικό μέτρο.

Την 35χρονη έσωσε από το δράμα της η αστυνομία την Τρίτη, σε μια πόλη λίγο πάνω από το Δελχί.

Οι Αρχές συνέλαβαν τον άντρα της, Naresh Kumar, καθώς έχουν βάσιμους λόγους να υποπτεύονται πως αυτός είναι ο δυνάστης που την κλείδωσε στο αποχωρητήριο.

Η μητέρα τριών παιδιών ζούσε σε απάνθρωπες συνθήκες, χωρίς νερό και φαΐ ακόμα και για μέρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των τοπικών μέσων.

Ήταν οι γείτονες αυτοί που ενημέρωσαν την αστυνομία και όταν κατέφτασαν οι δυνάμεις του νόμου, τη βρήκαν πράγματι κλειδωμένη στο αποχωρητήριο στο πλάι του σπιτιού. Στο πάτωμα ήταν, αδύναμη και σε κακή κατάσταση.

«Ήταν τόσο εξασθενημένη που ούτε να περπατήσει δεν μπορούσε», είπε στους «Hindustan Times» ο αστυνομικός Rajni Gupta, «έφαγε 8 πίτες όταν της δώσαμε φαγητό».

Η γυναίκα, που δεν κατονομάζεται, είναι παντρεμένη με τον ύποπτο εδώ και 17 χρόνια και έχουν τρία παιδιά μαζί.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως η γυναίκα του είναι ψυχικά ασθενής και λαμβάνει ψυχιατρική θεραπεία. Όταν του ζήτησαν πάντως να προσκομίσει έγγραφα που να επιβεβαιώνουν την εκδοχή του, δεν τα κατάφερε.

«Είπε πως είναι ψυχικά ασταθής, αυτό δεν είναι αλήθεια. Της έχουμε μιλήσει και είναι ξεκάθαρο πως δεν είναι ψυχικά ασταθής», επιβεβαίωσε ο Gupta.

Η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο…

Προσοχή σκληρές εικόνες 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ