Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Σύσκεψη για το πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας στο Δημο Πεντέλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Πολύτιμη βοήθεια για τους μαθητές

Το απόγευμα της Τετάρτης 6 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η τακτική μηνιαία συνάντηση του Δημάρχου Πεντέλης, κ. Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη με τους εθελοντές καθηγητές που στηρίζουν το πρόγραμμα δωρεάν ενισχυτικής διδασκαλίας στο Δήμο για τους μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων.

Η συζήτηση  επικεντρώθηκε στην αλληλοενημέρωση για θέματα τα οποία απαιτούν επίλυση καθώς και στον ορισμό συνάντησης με τους γονείς των παιδιών για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων, με σκοπό την απρόσκοπτη και αποτελεσματική παροχή του εκπαιδευτικού έργου.
Κοινή διαπίστωση των εκπαιδευτικών υπήρξε η εμφανής πρόοδος που παρατηρείται στα παιδιά, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα δωρεάν ενισχυτικής διδασκαλίας.
Η επόμενη συνάντηση προγραμματίστηκε για την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013 και ώρα 17.00.

Συνάντηση και για τους παιδικούς σταθμούς
Επίσης την ίδια ημέρα ο Δήμαρχος συναντήθηκε και με τις διευθύντριες των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών του Δήμου.
Στη σύσκεψη κατ’ αρχάς,  παρουσιάστηκε η νέα Διοίκηση του Νομικού Προσώπου Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, έγινε ένα σύντομος απολογισμός  του έργου της απερχόμενης Διοίκησης και συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν σήμερα τους βρεφονηπιακούς  και παιδικούς σταθμούς.
Όσον αφορά στα λειτουργικά προβλήματα και στις ανάγκες υποστήριξης κάθε σταθμού ξεχωριστά, καταγράφηκαν και δόθηκαν οδηγίες για την επίλυση τους.

Η επόμενη συνάντηση προγραμματίστηκε για την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013 και ώρα 12.00.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ