Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού ενημερώνει τις δημότισσες για το πρόγραμμα

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζονται και φέτος οι

δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες

Το  Γραφείο Προαγωγής Υγείας  του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγή Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και το Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Αγ. Ανάργυροι», συνεχίζουν και φέτος το πρόγραμμα Δωρεάν ψηφιακής μαστογραφίας.

Ο επόμενος Δωρεάν Προληπτικός Έλεγχος θα γίνει την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013  στον ειδικό ψηφιακό μαστογράφο του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι» και αφορά:
•Άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες.
•Γυναίκες ηλικίας 40 – 69 ετών.
Το πρόγραμμα ΔΕΝ απευθύνεται σε γυναίκες που πάσχουν ήδη από καρκίνο του μαστού.
Την ευθύνη της μεταφοράς των γυναικών αναλαμβάνει ο Δήμος, συνοδεία έμπειρου νοσηλευτικού προσωπικού της Κοινωνικής Υπηρεσίας, ώστε να προσέρχονται οργανωμένα και ομαδικά για εξέταση.
Για περισσότερες πληροφορίες για την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα και την παραλαβή του παραπεμπτικού σημειώματος, μπορείτε να επικοινωνείτε:
Γραφείο Προαγωγής Υγείας της Κοινωνικής Υπηρεσίας,
κ. Κεντεποζίδου Νατάσσα,   τηλ. 213-2039921
κ. Καμαρινοπούλου Ελένη, τηλ. 213-2039925

Μέτρηση οστικής πυκνότητας
Επίσης το  Γραφείο Προαγωγής Υγείας  του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, σε συνεργασία με Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο υλοποίησαν με επιτυχία πρόγραμμα μέτρησης οστικής πυκνότητας για άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες, άνω των 45 ετών.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ