Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Κάλεσμα ανθρωπιάς από τον Επιμορφωτικό Σύλλογο Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Πρωτοβουλία ενίσχυσης του Ιδρύματος Αστέγων

Όπως έχουμε γράψει και άλλες φορές στο www.xtypos.gr, δήμοι, φορείς, σύλλογοι και ομάδες πολιτών της περιοχής μας αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για την ενίσχυση συμπολιτών μας αλλά και ιδρυμάτων που πλήττονται περισσότερο από την κρίση.

Στο πνεύμα αυτό ο Επιμορφωτικός-Πολιτιστικός Σύλλογος Ηρακλείου Αττικής αποφάσισε να βοηθήσει το Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων όταν πληροφορήθηκε πως έχει άμεση ανάγκη από είδη ένδυσης και υπόδησης (παιδικά, γυναικεία, ανδρικά) καθώς και από πάσης φύσεως κλινοσκεπάσματα (σεντόνια, κουβέρτες, παπλώματα), λόγω της ραγδαίας αύξησης του αριθμού των απόρων και αστέγων που καταφεύγουν σε αυτό. Έτσι λοιπόν ο σύλλογος αποφάσισε να απευθύνει έκκληση άμεσης βοήθειας προς τα μέλη του αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο άτομο που θέλει να βοηθήσει και έχει διαθέσιμα από τα ανωτέρω είδη, καινούργια ή σε καλή κατάσταση, αφού τα τοποθετήσει σε ένα ανάλογο χαρτόκουτο ή σε μια νάιλον σακούλα και τα δέσει καλά, να τα παραδώσει στο σύλλογο για τα περαιτέρω. 

Η παράδοση θα γίνει την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, και κατά τις ώρες 8 π.μ.-2 μ.μ., στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής “Ηλέκτρα Αποστόλου” (Νεότητος και Κουντουριώτου). Ο σύλλογος καλεί τους πολίτες να φέρουν όσα χαρτόκουτα ή σακούλες θέλουν ,αλλά και ό,τι προσφέρουν να είναι καθαρό και σε καλή κατάσταση και όχι οτιδήποτε ακατάλληλο ή άχρηστο έχουν στα σπίτια τους. “Το Διοικητικό Συμβούλιο έχοντας εμπιστοσύνη στα αισθήματα αλτρουισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης που σας διακρίνουν, πιστεύει ότι και αυτή η πρωτοβουλία του θα στεφθεί από μεγάλη επιτυχία, όπως είχε γίνει στο παρελθόν σε ανάλογη περίπτωση” επισημαίνεται στο δελτίο τύπου του συλλόγου.     

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ