Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Χορεύοντας Ζumba στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου

Δημοσιεύθηκε

στις


Σε μία κατάμεστη αίθουσα με περισσότερα από 500 άτομα  κάθε ηλικίας, το Χαϊδάρι χόρεψε «Zumba» στο Δημαρχείο της πόλης.  Ήταν εκεί όλοι, παιδιά, γονείς, νέοι κάθε ηλικίας, επίσημοι και κυρίως δημότες του Χαϊδαρίου. Χόρεψαν και διασκέδασαν στους ρυθμούς «Zumba», μαζί με τις 24 instructors που εκτέλεσαν υπό τους ήχους της μουσικής, 40 χορογραφίες. Μαζί τους χόρεψε το κοινό, που δεν σταμάτησε σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης η οποία διήρκεσε για περισσότερες από τρεις ώρες. Την εκδήλωση άνοιξε η ομάδα «zumba» νέων και παιδιών με ειδικές ικανότητες της Γέφυρας ζωής με τις οδηγίες της εθελόντριας χορογράφου και γυμνάστρια τους κας Εβίτας Παπαδόπουλου.
Μιλώντας στην εκδήλωση  ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Σελέκος, δήλωσε ότι πρώτη προτεραιότητα της πόλης από σήμερα και στη συνέχεια είναι η ενίσχυση των δραστηριοτήτων της Γέφυρας ζωής και η ευόδωση των προσπαθειών της δημοτικής του αρχής για την εξεύρεση και παραχώρηση σ’ αυτήν δημοτικού χώρου  προκειμένου να δημιουργηθεί και στο Χαϊδάρι πολυχώρος της Γέφυρας Ζωής για την δημιουργική απασχόληση παιδιών με ειδικές ικανότητες και ειδικότερα αυτών που έχουν νοητική υστέρηση και φάσμα αυτισμού.
Από την πλευρά τους τόσο, ο κ. Μποζίκας, της δημοτικής παράταξης  «Πάμε να ενώσουμε το Χαϊδάρι», όσο και ο κ. Σπηλιόπουλος, της δημοτικής παράταξης «Πολίτες σε Δράση – Οικολόγοι Πράσινοι», δήλωσαν ότι θα συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις και θα συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της Γέφυρας Ζωής,  που αυτή καταβάλει για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών με νοητική υστέρηση και αυτισμό.
Ο πρόεδρος της Γέφυρας ζωής κ. Γουράνιος, ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, απλούς πολίτες, παιδιά, χορευτές «zumba», εθελοντές της γέφυρας ζωής, τα μέλη της διοίκησης που παραβρέθηκαν και βοήθησαν στην υλοποίηση της εκδήλωσης και τους διακεκριμένους πολίτες της πόλης του Χαϊδαρίου (επισήμους) που παραβρέθηκαν. Ευχαρίστησε, επίσης, τον κ. Σελέκο για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου για την εκδήλωση.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ