Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο ΣΠΑΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του για το 2021, με την παρουσία περιορισμένου αριθμού εργαζομένων, εθελοντών και αιρετών και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος και παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΠ και Αναπληρωτής Δημάρχου Αμαρουσίου Στέφανος Τσιπουράκης, ο Αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΠΑΠ και Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς Δημήτρης Λιανός και το Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΠΑΠ και Αντιδήμαρχος Βριλησσίων Παναγιώτης Φυκίρης.

Το φλουρί της βασιλόπιτας του 2021, κέρδισε ο Εθελοντής του ΣΠΑΠ, Στάθης Τσιτσίρης.

 

 

Ο κ. Σιώμος ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία και δύναμη και συμπλήρωσε: «Παρά το ότι σήμερα είμαστε σε πολύ κλειστό κύκλο λόγω κορωνοιού, τηρήσαμε το έθιμο και κόψαμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας για το 2021. Τη χρονιά που πέρασε θεωρώ ότι ο Σύνδεσμός μας πραγματοποίησε σοβαρότατο έργο, τόσο σε επίπεδο Πολιτικής Προστασίας όσο και σε επίπεδο προστασίας του περιβάλλοντος. Ξεκινάμε άμεσα εργασίες με εξειδικευμένο συνεργείο για την καταπολέμηση της πιτυοκάμπης (κάμπιας) των δένδρων με κόψιμο και κάψιμο των κουκουλιών. Είμαι βέβαιος ότι και το 2021 Διοικητικό Συμβούλιο, Εργαζόμενοι και Εθελοντές θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και με αμείωτη ένταση τις προσπάθειες μας για να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο. Θερμές ευχές για Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία, ευτυχία και δύναμη».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ