Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Περιστέρι: H AMKE “Κλειδαρότρυπα” στηρίζει το κοινωνικό πρόγραμμα «Από την πρώτη μέρα δίπλα τους»

Δημοσιεύθηκε

στις

Είδη πρώτης ανάγκης για τις μητέρες και τα νεογέννητα μωρά τους, πρόσφερε η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κλειδαρότρυπα» για την κάλυψη των αναγκών του κοινωνικού προγράμματος «Από την πρώτη μέρα δίπλα τους» του Δήμου Περιστερίου.

Το κοινωνικό πρόγραμμα «Από την πρώτη μέρα δίπλα τους» του Δήμου Περιστερίου, αποτελεί μια καινοτόμα κοινωνική δράση, που παρέχει στις μητέρες, μονογονεϊκών και χαμηλών εισοδημάτων οικογενειών, όλα όσα χρειάζονται για να φροντίσουν τα νεογέννητα παιδιά τους.

Την βοήθεια παρέδωσε η Εθελόντρια και Υπεύθυνη του Ψυχοθεραπευτικού Τομέα της ΑΜΚΕ «Κλειδαρότρυπα» Ευγενία Παπαδοπούλου στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας & Παιδείας Αναστάσιο Θεοδωράκο, στις εγκαταστάσεις του κοινωνικού προγράμματος στη Νέα Ζωή, παρουσία των στελεχών της δημοτικής κοινωνικής υπηρεσίας.

 

 

Η προσφορά της ΑΜΚΕ «Κλειδαρότρυπα με θέα τον εθελοντισμό», περιελάμβανε σχεδόν όλη την προίκα του μωρού, γάλατα, πάνες, κουβερτούλες, μπανάκια, ρουχαλάκια, μπιμπερό, πιπίλες, αποστειρωτές, κρέμες κ.α.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά και εκ μέρους του Δημάρχου μας Ανδρέα Παχατουρίδη, την συμπολίτισσά μας κα Ευγενία Παπαδοπούλου και την ΑΚΜΕ «Κλειδαρότρυπα» γι’ αυτή τη σημαντική προσφορά», δήλωσε ο κ. Θεοδωράκος και συνέχισε: «Στην τρέχουσα συγκυρία, όπου οι καθημερινές ανάγκες είναι ιδιαίτερα αυξημένες, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, τέτοιες κινήσεις στήριξης είναι άξιες ευχαριστιών καθώς κρίνονται άκρως απαραίτητες για τη λειτουργία των κοινωνικών μας δομών».

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ