Ελάτε στην παρέα μας

Ηλιούπολης

«Τα Ηρωικά Βουρλά» τίμησε ο Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών και Μικρασιατών Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Κωνσταντινουπολιτών και Μικρασιατών Ηλιούπολης στην κατάμεστη αίθουσα του θεάτρου του Δήμου Ηλιούπολης «Μικης Θεοδωράκης» εκδήλωση για τα 100 Χρόνια της Μικρασιατικής Καταστροφής με θέμα «Τα Ηρωικά Βουρλά».

Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών (ΙΔΙΣΜΕ) και τον Χορευτικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Μέθεξις» Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Βασίλης Σπανάκης Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών ο κ Καλογιαννάκης Μιχαλης Πρόεδρος του Συλλόγου Τοπογράφων Μηχανικών κ Καλογιαννακης Μιχαλης , ο Επικεφαλής της Παράταξης ΄Πρώτα Ηλιούπολη΄ κ Στάθης Ψυρρόπουλος , ο Επικεφαλής της Παράταξης΄ Η Πόλη που θέλω΄ κ Γαβριήλ Αραμπατζής η Πρόεδρος Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων κ. Ευαγγελή Μπράμη, ο Πρόεδρος Λογοτεχνών και Καλλιτεχνών Ηλιούπολης κ. Στέλιος Μαρούλης, η Σ Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παράρτημα Ηλιούπολης κ. Συνοδινού Γεωργία και τα μέλη, η Πρόεδρος ΕΓΕ παράρτημα Ηλιούπολης κ Χαιδω Μουχασίρη και Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών και Μικρασιατών Αργυρούπολης κ Γεώργιος Αβεζόγλου και τα μέλη .

Ο Σύλλογος ευχαριστεί ιδιαίτερα το κοινό που αγκάλιασε και τίμησε με την παρουσία του αυτή την υπέροχη εκδήλωση αφιερωμένη στις Αλησμόνητες Πατρίδες.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ