Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Σ. Παναγιωτόπουλος: Τα επίμαχα προφίλ με τα απαγορευμένα βίντεο στο διαδίκτυο – Τι ψευδώνυμα χρησιμοποιούσε

Δημοσιεύθηκε

στις

Το φως της δημοσιότητας βρήκαν τα επίμαχα προφίλ με τα απαγορευμένα βίντεο στο διαδίκτυο τα οποία αποκαλύπτουν και τα ψευδώνυμα που χρησιμοποιούσε ο Σ. Παναγιωτόπουλος προκειμένου να μη γίνει αντιληπτός.

Ο πρώην παρουσιαστής των “Ράδιο Αρβύλα” φέρεται να χρησιμοποιούσε δύο προφίλ με το όνομα Ολλανδού τραγουδιστή και τους αριθμούς «63» (αριθμητικό τμήμα της χρονολογίας γέννησης του) και «75» -από τα οποία το δεύτερο είχε ενεργοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2021- για να δημοσιοποιήσει την τελευταία τουλάχιστον 13ετία περισσότερα από 20 ερωτικά βίντεο και 40-50 φωτογραφίες, περίπου δέκα διαφορετικών γυναικών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το in.gr, σε αυτό το συμπέρασμα έχουν καταλήξει οι πρώτες έρευνες των στελεχών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ που ασχολούνται μεθοδικά για να διαλευκάνουν πλήρως την παράνομη δραστηριότητα του 58χρονου που προχωρούσε σε σωρεία αναρτήσεων στο διαδίκτυο με υλικό από ερωτικές του συνευρέσεις.

Μάλιστα, ο 58χρονος φαίνεται να προχωρούσε σε αυτές τις αναρτήσεις σε δύο διεθνή sites με πορνογραφικό υλικό, έχοντας και δικό του «κανάλι» επίδειξης πολλών ερωτικών βίντεο με ελεγχόμενη πρόσβαση για το οποίο εξετάζεται αν είχε οικονομικό όφελος.

Ακόμη φαίνεται να προχωρούσε σε σχετικές αναρτήσεις τα τελευταία χρόνια σε ελληνικό site που προχωρά σε ενημερώσεις για την λειτουργία των οίκων ανοχής και με «κριτική» για πληρωμένα ερωτικά ραντεβού.

Αρχικά, χρησιμοποιούσε σε αυτό τον πρώτο κωδικό που περιλαμβάνει την χρονολογία γέννησης του. Ομως, φαίνεται ότι μετά τις αρχικές δικαστικές ενέργειες σε βάρος του χρησιμοποίησε από τον Οκτώβριο του 2019 ως δεύτερο «ψευδώνυμο» το ίδιο γραμματικό μέρος αλλά πλέον συνοδευόταν με τον αριθμό «75».

Με αυτό τον κωδικό έχει προχωρήσει σε αναρτήσεις με γυμνές φωτογραφίες άλλων γυναικών με τις οποίες διατηρούσε μέχρι και πρόσφατα ερωτική σχέση. Μάλιστα σε αρκετές από αυτές «κομπάζει» για την επιτυχία να έχει δεσμό μαζί τους, ενώ όταν άλλοι χρήστες του ζητούν κι άλλες φωτογραφίες της ερωτικής συντρόφου του ή πληροφορίες για την ηλικία της κλπ, αυτός τους τροφοδοτεί με νέο υλικό και σχετικά δεδομένα. Κι όλα αυτά βεβαίως μέχρι και προ μερικών μηνών.

 

Σε τι φάση βρίσκεται η ποινική δίωξη

Αυτή τη στιγμή, σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου έχουν προχωρήσει σε μηνύσεις τρείς γυναίκες. H πρώτη προ διετίας που είχε αναγνωρίσει τον εαυτό της σε βίντεο στο προαναφερόμενο «κανάλι» που είχε δημιουργήσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και το οποίο ο ίδιος υποστηρίζει ότι έκλεισε (σ.σ. ο λογαριασμός του φαίνεται «ανενεργός»).

Σε παρόμοια αναγνώριση προχώρησε κι η 28χρονη που εκπροσωπεί νομικά ο κ, Απόστολος Λύτρας κι η οποία επίσης αναγνώρισε τον εαυτό της σε παρόμοιο οπτικό υλικό.

Η τρίτη -42 ετών- που είναι πλέον παντρεμένη διαπίστωσε ότι δικές τους ερωτικές στιγμές αναρτήθηκαν προ δέκα περίπου ετών στο διαδίκτυο από τον Στ. Παναγιωτόπουλου.

Επιπλέον, υπάρχουν 3-4 πρώην σύντροφοι του που διερευνούν αν ιδιωτικές στιγμές με τον ΣτΆθη Παναγιωτόπουλο που είχαν βιντεοσκοπηθεί από τον ίδιο, αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο.

Παράλληλα, συνεχίζεται η έρευνα στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στο κινητό τηλέφωνο του παρουσιαστή για ν αντληθούν περαιτέρω στοιχεία σχετικά με τις αναρτήσεις του σε ελληνικά και διεθνή sites ή και τα αποθηκευμένα αρχεία του.

Επιπλέον, έχει ξεκινήσει αλληλογραφία με πολλούς ιστότοπους ώστε να εξετασθεί αν μπορεί να ευσταθεί ο ισχυρισμός του ότι άλλα πρόσωπά αναπαρήγαγαν τον τελευταίο καιρό το υλικό με τις προσωπικές του στιγμές .

 

 
[Πηγή: in.gr]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ