Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Υποψήφια Δήμαρχος Νέας Ιωνίας η Δέσποινα Θωμαΐδου (photo+video)

Δημοσιεύθηκε

στις


Τη δημιουργία ενός νέου δημοτικού συνδυασμού που θα διεκδικήσει τη ψήφο των πολιτών της Νέας Ιωνίας στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, τη “Δύναμη Προοπτικής”, ανακοίνωσε η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος κα Δέσποινα Θωμαΐδου σε εκδήλωση που διοργάνωσε το βράδυ της Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου στον κινηματογράφο “Αστέρας”.
Σημειώνεται πως η κα Θωμαΐδου εκλέχτηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο με το ψηφοδέλτιο της παράταξης “Ιωνία Νέα Άποψη”, όντας πρώτη σε σταυρούς απ’ όλες τις παρατάξεις, από την οποία όμως αποχώρησε διαφωνώντας με τις διαδικασίες εκλογής στη θέση του επικεφαλής του κ. Παναγιώτη Μανούρη.

Οι πολίτες που γέμισαν τον “Αστέρα” υποδέχτηκαν με θέρμη την κα Θωμαΐδου, η οποία συγκινημένη τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους. Δικαιολογώντας την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου συνδυασμού σημείωσε την κρίση που έχει χτυπήσει και την πόλη της Νέας Ιωνίας τονίζοντας παράλληλα πως η πόλη βιώνει την “απραξία και αδράνεια” της δημοτικής αρχής, την οποία κατηγόρησε πως δεν έχει όραμα. “Θα διεκδικήσουμε τη δημαρχία με αίσθημα ευθύνης. Δεσμεύομαι απέναντι σας για να εργαστούμε με αυταπάρνηση για τη Νέα Ιωνία, τον τόπο μας” διαβεβαίωσε το ακροατήριο η κα Θωμαΐδου που πρόσθεσε πως σύντομα θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι του συνδυασμού  και κάλεσε κάθε άξιο συνδημότη της αλλά και τις υγιείς δυνάμεις της πόλης να συμπορευτούν με το συνδυασμό.
Αναφερόμενη στο υπό κατάρτιση πρόγραμμα είπε πως σαν βασικούς άξονες έχει, μεταξύ άλλων, τον τολμηρό σχεδιασμό για την πόλη, τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, την προάσπιση του δικαιώματος στην εργασία των κατοίκων, την αποτελεσματική κοινωνική πολιτική, παρεμβάσεις για καλυτέρευση της καθημερινότητας των δημοτών και ριζική αλλάγή της λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου με αξιοποίηση νέων τεχνολογίων και διαφάνεια παντού.

Κλείνοντας την τοποθέτησή της η υποψήφια Δήμαρχος τόνισε πως ξεκινάει ένας διάλογος για την πόλη που θα συνεχιστεί στις γειτονιές  “για μια Νέα Ιωνία που μας αξίζει” , ενώ μετά το τέλος της ομικλίας της γνωστοί και φίλοι έσπευαν να της ευχηθούν καλή επιτυχία σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα.

Παρόντες στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, ήταν ο επικεφαλής της Παράταξης Ανεξάρτητου Κινήματος (ΠΑΚ) κ. Άρης Χατζησαββίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Νέας Ιωνίας κ. Γιάννης Κολμανιώτης, ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας, κ. Παναγιώτης Βλασσάς και ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Ηρακλείου Αττικής “ΠΝΟΗ”, κ. Κυριάκος Κουτρούλης. 

Δείτε και video του xtypos.gr εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=yc4ENshtfEc

http://www.youtube.com/watch?v=f9hJJL33snU

http://www.youtube.com/watch?v=UrUMUxPOM2w

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ