Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Συνάντηση Σαραούδα και διοίκησης του συλλόγου “Άσπρα Χώματα”

Δημοσιεύθηκε

στις

Με το Δ.Σ του εξωραϊστικού και πολιτιστικού συλλόγου ¨Άσπρα Χώματα¨ συναντήθηκε πριν λίγες ημέρες ο επικεφαλής του συνδυασμού ¨Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση¨ και υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Στράτος Σαραούδας, συνεχίζοντας τη διενέργεια επαφών γνωριμίας και καταγραφής των απόψεων και των προτάσεων των συλλόγων γύρω από τα ανοιχτά ζητήματα της πόλης.
Πλαισιωμένος από ομάδα στελεχών της ¨Ελπίδας¨ και μέσα από φιλική συζήτηση, ο Στράτος Σαραούδας άκουσε και κατέγραψε τις επισημάνσεις και τις προτάσεις των ανθρώπων  του συλλόγου, που αφορούσαν κυρίως σε ζητήματα της περιοχής τους, της συνοικίας δηλαδή των Άσπρων Χωμάτων, τα οποία ωστόσο δείχνουν να ξεπερνούν τα όρια της γειτονιάς αυτής και να εκτείνονται προς όλη τη Μεταμόρφωση, επηρεάζοντας συνολικά τη λειτουργία της πόλης. 

Η νεοσύστατη δημοτική κίνηση τονίζει τα εξής: “Και σε αυτή την περίπτωση, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο και το Δ.Σ του, για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας προς διεξαγωγή συνάντησης περαιτέρω γνωριμίας επικοινωνίας, πληροφόρησης και ανταλλαγής απόψεων αλλά και για την λεπτομερή και οργανωμένη παρουσίαση των προβλημάτων της περιοχής αυτής καθώς και των συναφών προτάσεών τους”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ