Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Συγκέντρωση της “Ελπίδας” στο κέντρο της Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις


Μια μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου 10 Μαΐου η παράταξή  ̈Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση ̈ στο κέντρο της πόλης (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου – Πάνω Πλατεία).
Εκατοντάδες πολιτών παρακολούθησαν την κεντρική προεκλογική ομιλία του επικεφαλής της παράταξής και υποψήφιου Δημάρχου, κ. Στράτου Σαραούδα, ο οποίος τόνισε τα εξής: “Η αποδοχή της παράταξής μας από τον κόσμο της πόλης, τα ενθαρρυντικά του σχόλια και η  συμπόρευσή του μαζί μας, μας δημιουργούν εύλογα αισιοδοξία ενώ τονώνουν ακόμα περισσότερο  το πάθος μας τις τελευταίες αυτές ημέρες πριν τις εκλογές, ώστε να μιλήσουμε με τους ανθρώπους γύρω μας, να επικοινωνήσουμε το όραμά μας και να πείσουμε όσους δυνατόν περισσότερους  συμπολίτες μας πως: πραγματοποιούμε έναν αξιοπρεπή και τίμιο αγώνα για έναν σκοπό που  πραγματικά αξίζει.
Η δυναμική που μας δίνει όλη αυτή η θέρμη και η μαζικότητα με την οποία μας περιβάλλει ο κόσμος της Μεταμόρφωσης, μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά, πως η παράταξή μας κινείται ήδη αποφασιστικά σε ρυθμούς δεύτερης Κυριακής, όπου εκεί, ελπίζουμε το μήνυμα που κομίζουμε να ενώσει όλη την πόλη, δίνοντάς μας μια -αποφασιστική για το μέλλον αυτής- καθαρή νίκη.
Μέχρι τότε, οφείλουμε για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσουμε τις Μεταμορφοσιώτισσες και τους Μεταμορφωσιώτες, που παρά τον καθημερινό τους μόχθο και τον αγώνα τους για επιβίωση και για αξιοπρέπεια, βρίσκουν χρόνο να ασχοληθούν με τα κοινά της πόλης τους και μας κάνουν την τιμή να μας τον διαθέτουν, ευρισκόμενοι σταθερά κοντά μας και έχοντας καταλυτική παρουσία σε αυτό που προσπαθούμε.
Η εμπιστοσύνη σας μας δίνει σθένος και κουράγιο να συνεχίζουμε με πάθος την προσπάθειά μας.Σας ευχαριστούμε όλους και όλες.”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ