Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

“Η Συμπολιτεία θα είναι Δημοτική Αρχή την Κυριακή”

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Πεντέλης “Συμπολιτεία”, κ. Μανώλης Γραφάκος,  εκφράζει την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα ενόψει της δεύτερης Κυριακής:

“Τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής μας έφεραν στη 2η θέση με 1350 ψήφους διάφορα από τον κ. Στεργίου, όσους ψήφους ήταν η διάφορα στην Παλαιά Πεντέλη. Το 44% στήριξε Στεργίου το 37% εμάς.

Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν καλύτερο, αλλά δημιουργεί σαφέστατες προϋποθέσεις επικράτησης της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ τη δεύτερη Κυριακή.
Εμείς επί τρία χρόνια δώσαμε μια μάχη κατά της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης του Πεντελικού. Στη μάχη αυτή είχαμε απέναντι μας τον Στεργίου, τις κομματικές ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, την εκκλησία και το Σγουρό!

Δώσαμε τη μάχη κατά του εργοστασίου απορριμμάτων στην Πεντέλη. Δώσαμε τη μάχη για τη διατήρηση του Δάσους Παπαδημητρίου.

Δεν μπορεί οι μάχες αυτές να χαθούν. Όσοι καραδοκούν, δεν θα τα καταφέρουν. Το 56% των πολιτών του δήμου Πεντέλης τους γύρισε σήμερα την πλάτη. Αποφάσισε να μην μπουν φωτοβολταϊκά στο πεντελικό, να μην γίνει εργοστάσιο αεριοποίησης, να μην χαθεί το δάσος Παπαδημητρίου.

Την επόμενη Κυριακή ο κ. Στεργίου θα ηττηθεί. Μαζί του θα ηττηθούν και όλοι εκείνοι που καραδοκούν να εκμεταλλευτούν το πεντελικό και το φυσικό μας περιβάλλον!

Παράλληλα, όμως, ο δήμος μας κινδυνεύει να γίνει δήμος δύο ταχυτήτων. Και αυτό οι πολίτες των Μελισσιών και της Νέας Πεντέλης πρέπει να το αναλογιστούν πολύ σοβαρά.
Είμαι σίγουρος οτι την άλλη Κυριακή η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ θα είναι δημοτική αρχή!”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ